Μας μπερδεύει ο Πανοχθιακός…Το πρωί ανακοίνωση με υπονοούμενα το απόγευμα με συγχαρητήρια.

Με δύο ανακοινώσεις υποδέχτηκε την επανεκλογή του προέδρου της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστου  η ομάδα του Πανοχθιακού το πρωί με υπονοούμενα και  το απόγευμα με συγχαρητήρια. Καλό θα ήταν πάντως η διοίκηση  του Πανοχθιακού να ξεκαθαρίσει την θέση της  άλλωστε οι εκλογές πέρασαν, τα σωματεία του νομού αποφάσισαν και κατά την γνώμη μας όλα ανήκουν στο παρελθόν γιατί “κόντρες ” μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Αναλυτικά η απογεματινή ανακοίνωση. Δείτε εδώ την πρωινή ΕΔΩ 

Το Δ.Σ του Πανοχθιακού Αθλητικού Ομίλου συγχαίρουν τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο για την επανεκλογή του στη Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ν.Α.

Ευχόμαστε καλή θητεία.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ «Μας μπερδεύει ο Πανοχθιακός… Το πρωί ανακοίνωση με υπονοούμενα το απόγευμα με συγχαρητήρια.»

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, του Ναυπακτία news

  Ο Πανοχθιακός και η Αναγέννηση Ρίγανης ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ κανέναν. Η κοινή ανακοίνωση που εξεδωσαμε με τίτλο «τα τριάντα αργύρια» απευθύνεται σε ανθρώπους – σωματεία που ήταν μαζί μας, τρωγανε, πινανε και μας χτυπούσαν την πλάτη, και την πιο σημαντικότερη στιγμή πραγματικά μας ΠΡΟΔΩΣΑΝ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

  Δεν μπορούσαμε να βρούμε λόγια για να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά συνέβη, τι άλλο από το παράδειγμα του Ιούδα μπορούσε να ήταν καλύτερο για να εκφραστούμε. Αν και το ευαγγέλιο σαφώς είναι ανώτερο από το ποδόσφαιρο.

  Μας λέτε ότι : «Με δύο ανακοινώσεις υποδέχτηκε την επανεκλογή του προέδρου της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστου η ομάδα του Πανοχθιακού το πρωί με υπονοούμενα και το απόγευμα με συγχαρητήρια»

  Ποια υπονοούμενα;

  Ο Κύριος Παπαχρηστος ήταν από την άλλη παράταξη δεν είναι ποτέ δυνατών να σε προδώσει ο αντίπαλος!!!

  Έκανε τον αγώνα του και κέρδισε, το σεβόμαστε το αποδεχόμαστε και για αυτό του στείλαμε και συγχαρητήρια.

  Άρα λοιπόν να μην στοχοποιουμε σωματεία όπως τον Πανοχθιακό που δεν το έγραψε μόνος του αλλά είχε συμπαραστάτη την Αναγέννηση Ρίγανης και πάνω από όλα να ξεκαθαρίσουμε προς όλους πως δεν αφήνουμε υπονοούμενα για τον κ. Παπαχρηστο και την παράταξη του.

  Με τιμή ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...