Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή στην Κάλυμνο: Τι έδειξε το πόρισμα

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή στην Κάλυμνο: Τι έδειξε το πόρισμα

«Βίαιος και ασφυκτικός» ήταν ο θάνατος του φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, πριν από περίπου τέσσερις μήνες.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειάς του, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Αποκλείεται ο θάνατος να συνδεθεί με κακώσεις λόγω πτώσης, οποιασδήποτε μορφής. Θα πρέπει οι ανακριτικές Αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες γιατί άποψή μου είναι ότι έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία. Αν είχε πτώση θα έπρεπε να διαπιστωθούν και εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις», δήλωσε ο Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

«Πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια. Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση είναι εντελώς λάθος. Η δεύτερη μας δικαιώνει γιατί έχει διαφορετικά ευρήματα και η τρίτη μας δικαιώνει πάλι, ότι δεν πρόκειται περί πτώσης», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Μηνύσεις στον πρώτο ιατροδικαστή ετοιμάζει η οικογένεια του φοιτητή
Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου ετοιμάζει μηνύσεις στον πρώτο ιατροδικαστή, καθώς θεωρεί ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις στην εξέταση.

«Ο πρώτος ιατροδικαστής θα μηνυθεί επειδή έπαιξε σημαντικό ρόλο, αρνητικό βέβαια και χάθηκαν και πάρα πολλά στοιχεία. Και δεν είδα πουθενά να βοηθήσει στην πορεία», δήλωσε ο θείος του άτυχου νεαρού, Γιάννης Παπαρουσάκης.

Η δικογραφία δεν έχει κλείσει και όλες οι εκθέσεις θα παραδοθούν στον εισαγγελέα.

Η οικογένεια θα ζητήσει και αναπαράσταση, ενώ την περασμένη εβδομάδα οι Αρχές, με τη βοήθεια ειδικών, ερεύνησαν εκ νέου το βράχο στην Κάλυμνο για να συλλέξουν στοιχεία, κυρίως για το ύψος από όπου φέρεται να έπεσε ο φοιτητής.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/326263-Megale-anatrope-sten-ypothese-toy-phoitete-sten-Kalymno-Ti-edeixe-to-porisma ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...