Μετακίνησε αμάξι με τα χέρια του επειδή έκλεινε το πάρκινγκ της θείας του! (Βίντεο)

Μετακίνησε αμάξι με τα χέρια του επειδή έκλεινε το πάρκινγκ της θείας του! (Βίντεο)

αμάξι

Πόσες φορές κάποιο όχημα έχει κλείσει την έξοδο του πάρκινγκ σας, καθυστερώντας σας να πάτε στη δουλειά σας ή όπου αλλού και δεν θέλατε, απλώς να το μετακινήσετε και να συνεχίσετε τη μέρα σας χωρίς καθυστερήσεις; Ε, λοιπόν ένας Τούρκος το έκανε!

 Ο 23χρονος Χακάν Ακάρ μετακίνησε αυτοκίνητο… με τα χέρια του, αφού η θεία του παραπονέθηκε ότι ένα αυτοκίνητο μπλόκαρε την έξοδο του γκαράζ της. Ο Χακάν, γνωστός και ως Τουλκ, καθώς έτσι λένε τον γνωστό πράσινο ήρωα των κόμικς Χάλκ στην Τουρκία, σήκωσε στον αέρα το αμάξι και το μετακίνησε.

 Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ καθώς το εν λόγω περιστατικό από τη γειτονιά όπου συνέβη θα μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού όπως ισχυρίζονται οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου που μετακινήθηκε από τον 23χρονο, προκλήθηκαν ζημιές στον κινητήρα του.

 Οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου και η θεία του 23χρονου «Τουλκ» βρίσκονται σε διαμάχη πολύ καιρό τώρα, ένα μήνα περίπου, όταν η θεία είχε παρκάρει το δικό της όχημα μπροστά από το πάρκινγκ των γειτόνων. Ο Χακάν πάντως δηλώνει για την πράξη του, «Εγώ πάντως τους είχα προειδοποιήσει. Ή θα μετακινήσετε το αυτοκίνητο ή θα το μετακινήσω εγώ, τους είπα και αυτοί με απείλησαν με την αστυνομία. Εγώ, όμως, ήξερα ότι το δίκιο είναι με το μέρος μου».

 Το μόνο που τον προβλημάτισε ήταν αν το αυτοκίνητο είχε τραβηγμένο το χειρόφρενο και γι’ αυτό έψαξε να βρει, αρχικά, αν η κίνηση ήταν στους μπροστά ή τους πίσω τροχούς. «Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πρόθεση να σπρώξω το αυτοκίνητο. Το μόνο που ήθελα ήταν να δω πόσο βαρύ είναι αλλά τελικά κατάλαβα ότι μπορούσα να το μετακινήσω γιατί έχω τραβήξει φορτηγό οχτώ τόνων όποτε ένα ΙΧ ενός τόνου δεν ήταν πρόβλημα για μένα».

 Επίσης, δηλώνει ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι ένας ήρεμος άνθρωπος αλλά τον εξόργισε όταν άκουσε τον τρόπο με τον οποίο μίλησαν στη θεία του οι γείτονες με τους οποίους υπάρχει η διαμάχη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303851-Metakinese-amaxi-me-ta-cheria-toy-epeide-ekleine-to-parkingk-tes-theias-toy-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...