Με επιτυχία το AHEPA CUP Beach Volleyball tournament στην NOSTOS EXPO 2017

Επιτυχημένα έδωσε το παρών το τοπικό τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” στη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού “NOSTOS EXPO 2017” από 13-16 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο. Το τμήμα με τη συμμετοχή του είχε την ευκαιρία να προβάλλει τη θερινή δραστηριότητά του με το καθιερωμένο “AHEPA CUP Beach Volleyball tournament” και ταυτόχρονα να προβάλει το όνομα της AHEPA. Ενώ στην οθόνη του περιπτέρου προβάλλονταν στιγμές από περασμένες διοργανώσεις, οι παριστάμενοι εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για αυτές ενώ έδειξαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν γενικότερα για την AHEPA και το έργο της.

Το παρών στο περίπτερο του τμήματος “AHEPA Lepanto 1571” έδωσαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, ο περιφερειάρχης Δυτ.Ελλάδος κ. Κατσιφάρας, η αντιπεριφερειάρχης κα Σταρακά, ο Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ.Τζιάλλας, ο δήμαρχος Αγρινιου κ. Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Σύψας και κ. Σαλαμούρας, ο πολιτευτής και μέλος AHEPA κ. Παπαγεωργίου καθώς και πλήθος κόσμου.

Το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου ευχαριστεί το Δήμο Ναυπακτίας για την επιτυχημένη διοργάνωση και τον κ. Κακούρα (integral electronics) για την τεχνική υποστήριξη στο στήσιμο του περιπτέρου.

Σημειώνεται ότι η έκθεση “NOSTOS EXPO 2017” διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπακτίας, ως η σημαντικότερη εκδήλωση στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα. Η ετήσια αυτή συνάντηση αποσκοπεί στη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσων φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό και δίνει έμφαση στην πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων μεταξύ εξειδικευμένων hosted buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Η φετινή εκδήλωση μάλιστα ήταν σημαντικά ενισχυμένη καθώς περισσότεροι από 150 εκθέτες και 45 hosted buyers που εκπροσωπούν μεγάλες αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας δήλωσαν παρών στον ειδικό εκθεσιακό χώρο που δημιουργήθηκε στην πόλη της Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...