Με νίκη στη Βουδαπέστη «αγκαλιάζει» την πρώτη θέση

Με νίκη στη Βουδαπέστη «αγκαλιάζει» την πρώτη θέση

Η Εθνική Ομάδα δίνει αύριο νέο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουγγαρία στο Nations League και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα

Η Εθνική Ομάδα μπήκε με το δεξί στο Nations League. Στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου της League 3 κέρδισε στο Ταλίν την Εσθονία 1-0, με το γκολ του Κώστα Φορτούνη. Αύριο, στις 21:45, δίνει νέο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Ουγγαρία, η οποία στην πρώτη αγωνιστική έχασε 1-0 στο Τάμπερε από τη Φινλανδία. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της Ουγγαρίας.

Με νίκη και στη Βουδαπέστη η Εθνική Ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Το κέρδος, αν τερματίσει πρώτη, θα είναι διπλό. Θα ανέβει στη League 2 και θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play off του Nations League, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020, ώστε να έχει δεύτερη ευκαιρία για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ  προσφέρει πολλές επιλογές, με συνδυαστικά και ειδικά στοιχήματα, για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στην Ουγγαρία.

ΤΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Τα τρία συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα Ουγγαρία-Ελλάδα είναι τα εξής:

  • Ο Μήτρογλου να σκοράρει και ακριβές σκορ 1-2 και Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.
  • Η Ελλάδα να σκοράρει πρώτη και να κερδίσει τον αγώνα και η Ελλάδα Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό πρώτου γκολ 1-30. 
  • Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν στο παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Εθνική Ομάδα και σε πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, στα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα. 

Στον αγώνα Ουγγαρία-Ελλάδα και σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια, που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/341973-Me-nike-ste-Boydapeste-agkaliazei-ten-prote-these ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...