Με παίκτες της Super League και Τζιόλη η αποστολή της Εθνικής

Με παίκτες της Super League και Τζιόλη η αποστολή της Εθνικής

 

Από 21 παίκτες της Super League συν τον Αλέξανδρο Τζιόλη αποτελείται η αποστολή της Εθνικής για το ματς με τη Σαουδική Αραβία, που θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στη Σεβίλλη. 

Μάλιστα αυτή στελεχώνουν επτά παίκτες από την ΑΕΚ (Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος), τρεις από τον ΠΑΟΚ (Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης), τέσσερις από τον Ολυμπιακό (Νικολάου, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Ανδρούτσος), τέσσερις από τον Ατρόμητο (Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης) και δύο από τον Αστέρα Τρίπολης (Πασαλίδης, Μανιάς). 

Αναλυτικά η αποστολή: 

Ο κ. Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου στην Σεβίλλη. 

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: 

Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης. 

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. 

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/331118-Me-paiktes-tes-Super-League-kai-Tziole-e-apostole-tes-Ethnikes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...