Με πρόβλημα στον «άσο» ενόψει Ναυπακτιακού η ΑΕΜ

Με μεγάλο πρόβλημα που έχει να κάνει με την παρουσία η μη του Δημήτρη Ζέρβα κάτω από τα γκολπόστ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της ΑΕΜ για τον πρώτο αγώνα των φετινών play-offs την προσεχή Κυριακή 22/4 στις 5:00 μ.μ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ταλαιπωρείτε από θλάση πρώτου βαθμού μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Φλόγα Παλαιομάνινας και όλες αυτές τις ημέρες έχει καταβληθεί αγώνας δρόμου με φυσικοθεραπείες μήπως και μπορέσει και αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι που φαντάζει όμως εξαιρετικά δύσκολο και επίφοβο καθώς ακολουθούν και άλλα παιχνίδια.

Εκτός του προαναφερόμενου προβλήματος ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Ζαρκαβέλης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του.

Συγκέντρωση καθαρό μυαλό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ζήτησε από τους παίκτες του ο Αγρινώτης τεχνικός, με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείτε υπό το βλέμμα του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Μπιλάλη, μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και φιλάθλων των κανονιέρηδων.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα κατηφορίσει το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΜ και Ναυπακτιακό.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Ντζάνης, Κωσταράς και Βαλλιάνος.

aitosports.gr

Το πρόγραμμα των play-offs καθώς και η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι τέσσερις φιναλίστ..

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...