Με σούπερ Γέντρισεκ η Ξάνθη, 2-0 τον Πανιώνιο

Με σούπερ Γέντρισεκ η Ξάνθη, 2-0 τον Πανιώνιο

Τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Η ακριτική ομάδα έδωσε συνέχεια στο «διπλό» επί του Παναιτωλικού (3-1), καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γέντρισεκ κατέβαλλε και την αντίσταση του Πανιωνίου, ο οποίος συμπλήρωσε 3 σερί ματς χωρίς «τρίποντο» (προηγήθηκαν το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και η ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη με 0-1).

Ο άνθρωπος που έβαλε… την υπογραφή του στο ματς που έγινε στα Πηγάδια ήταν ο Έρικ Γέντρισεκ. Ο 31χρονος Σλοβάκος επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, το πρώτο στο 23΄ και το δεύτερο στο 65΄, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του στην 4η εφετινή της νίκη και 3η εντός έδρας.

Οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Βαγγέλη Οικονόμου με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 84ο λεπτό.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο (85′ Μελιόπουλος), Κίκε Μπουλά (78′ Ορφανίδης), Μπρίτο (14′ Ρότσε), Γέντρισεκ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Λάμπρου (78′ Ταποκό), Μασούντ (46′ Σαραμαντάς), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (68′ Γλυνός).

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310310-Me-soyper-Gentrisek-e-Xanthe-2-0-ton-Panionio ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...