Με τα γκολ σε Μάντσεστερ και Μπρίστολ

Με τα γκολ σε Μάντσεστερ και Μπρίστολ


Αρκετά “πλούσιο” είναι το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου, καθώς εμπεριέχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία και Πορτογαλία. Έχουμε καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις και θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Λιγκ, την Τσάμπιονσιπ, την Α’ Σκωτίας αλλά και την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας στο μπάσκετ. Εσείς, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιριών που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, όπως είναι η Sportingbet.

Υψηλό σκορ στα τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον. Οι “κόκκινοι διάβολοι” μετρούν δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, παρουσιάζοντας σημάδια αστάθειας και αμυντικής αδυναμίας. Δέχτηκαν από δυο τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα κόντρα σε Μπρίστολ Σίτι, Λέστερ και Μπέρνλι και κόντρα στη Σαουθάμπτον θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν την υπάρχουσα διαφορά από την Τσέλσι. Οι “άγιοι” από την πλευρά τους είναι στη 14η θέση με 19 βαθμούς όντας στο +2 από τα “κόκκινα”, έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο επιθετικά βρίσκουν λύσεις και σκοράρουν τακτικά. “Βλέπουμε” ένα ανοιχτό ματς με αρκετά τέρματα, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.80.
Με τα γκολ στο ντέρμπι κορυφής

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μπρίστολ Σίτι και Γουλβς. Αμφότερες διαθέτουν πολύ ποιοτικά σύνολα, βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τους και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα, μιας και μοναδικός τους στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Είναι πιθανό να δούμε ένα χορταστικό ματς με αρκετά τέρματα, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Ομάδα του Over η Κουίν οφ Σάουθ

Μεταφερόμαστε στη Σκωτία για το παιχνίδι ανάμεσα σε Φόλκερκ και Κουίν οφ Σάουθ. Η Φόλκερκ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς, απέχει πλέον οκτώ βαθμούς από την απευθείας σωτηρία της και καλείται να βρει άμεσα τα πατήματά της ώστε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Η Κουίν οφ Σάουθ από την πλευρά της είναι στην 6η θέση με 26 βαθμούς όντας στο -3 μέχρι κι από την 3η, Λίβινγκστον, συνήθως εμπλέκεται σε παιχνίδια με υψηλό σκορ (5 Over στα 6 τελευταία) και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, κόντρα σε μια σαφώς κατώτερη ομάδα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.95.
Εξαντλεί τις πιθανότητες για το Κύπελλο η Εμίλια
Με νίκη απόψε η Εμίλια θα πλησιάσει την Καντού στη μία νίκη ώστε θα διατηρήσει τις λίγες ελπίδες της για το κύπελλο και μπορεί να το κάνει αφού παίζει εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από την Καντού έχοντας μία από τις κορυφαίες άμυνες με 74.2 πόντους παθητικό ανά αγώνα. Για να νικήσει η Εμίλια αρκούν μερικά λεπτά σοβαρής άμυνας που θα αποσυντονίσουν την Καντού και πιθανότατα η γηπεδούχος να έχει την ευκαιρία να σκοράρει καλά απέναντι στην ασθενέστερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με την δύναμη της έδρας της και της άμυνάς της, η Εμίλια θα νικήσει ενδεχομένως εύκολα το αποψινό παιχνίδι γι’ αυτό η επιλογή είναι το Εμίλια με -3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/12/blog-post_30.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...