Με τα γκολ στο Τορίνο, νίκη για Ρεν



Πληθώρα επιλογών μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι, καθώς είναι σε εξέλιξη όλα σχεδόν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και αυτά των μικρότερων κατηγοριών. Το “μενού” μας, λοιπόν, αποτελείται από εξάδα προτάσεων, οι οποίες προκύπτουν από την Α’ Ιταλίας, την Α’ Γαλλίας, την Α’ Πολωνίας και την αγγλική Τσάμπιονσιπ.
Αμφίσκορο στο ντέρμπι
Ξεκινάμε με προγνωστικά Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα με το ντέρμπι της πρεμιέρας στη Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Φιορεντίνα, όπου πηγαίνουμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.20. Έχοντας κατακτήσει πέντε σερί πρωταθλήματα και δύο σερί νταμπλ η Γιουβέντους ξεκινά και τη φετινή σεζόν ως το ξεκάθαρο φαβορί για να τερματίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, «σπάζοντας» κάθε προηγούμενο ρεκόρ! Πέρσι η «Μεγάλη Κυρία» συγκέντρωσε 91 βαθμούς (29 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες/ 75-20 τα γκολ), εννέα περισσότερους από τη Νάπολι και έντεκα από τη Ρόμα. Παράλληλα κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το Κύπελλο Ιταλίας επικρατώντας στην παράταση της Μίλαν με 1-0. Στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους παρέμεινε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει αυτή της Τσέλσι. Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, δεν κατάφερε τελικά να διεκδικήσει μία θέση που οδηγούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής περιόδου. Οι «βιόλα» τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 64 βαθμούς (19 νίκες, δέκα ισοπαλίες, δέκα ήττες), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πάουλο Σόουζα διατηρήθηκε στον πάγκο της. Μία ματιά και στην προϊστορία των μεταξύ τους συναντήσεων στο Τορίνο μας οδηγεί με σχετική ασφάλεια στο αμφίσκορο.
Καλύτερη η Ρεν
Η δεύτερη “στάση” μας γίνεται στην Α’ Γαλλίας, όπου επιλέγουμε τον Άσσο της Ρεν επί της Νανσί σε απόδοση 2.10. Αμφότερες μπήκαν με το… αριστερό στο νέο πρωτάθλημα, με τη Ρεν να ηττάται με 1-0 στην έδρα της Νις και τη Νανσί να χάνει εντός έδρας από τη Λυών με 0-3. Πάντως, η Ρεν πραγματοποίησε καλύτερη εμφάνιση απ’ ότι αναμενόταν, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Κυρίαρχη η ομάδα του Γκουρκίφ απ’ την αρχή ως το τέλος, είχε 19 τελικές προσπάθειες, μερικές μεγάλες φάσεις, ένα δοκάρι και άλλες καλές στιγμές, ωστόσο έχασε από μια και μόνο στιγμή απροσεξίας. Μια στημένη φάση ήταν αρκετή για να φέρει το γκολ της Νις στο 60’ και ενώ νωρίτερα ο γκολκίπερ Καρντινάλ είχε βγάλει τα… μαλλιά του για την ομάδα της Νίκαιας. Η Νανσί, από την πλευρά της, υπέπεσε στην πρεμιέρα σε πολλά και αβίαστα λάθη, ιδίως στην άμυνα. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στο τρίποντο.
Στήριξη σε ΚΠΡ
Μεταφερόμαστε στο Νησί, με την πρώτη εκ των δύο προτάσεων να αφορά τον Άσσο της ΚΠΡ επί της Πρέστον σε απόδοση 2.10. Την πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε μεσοβδόμαδα η ΚΠΡ. Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Λιντς (3-0 εντός έδρας) και Κάρντιφ (2-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Χάσελμπαϊνκ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπάρνσλεϊ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-2. Παράπονα από τον διαιτητή, Ντάρεν Μποντ, είχε ο προπονητής των Λονδρέζων μετά το τέλος της αναμέτρησης. Τρεις ήττες στις ισάριθμα πρώτα φετινά ματς πρωταθλήματος μετρά η Πρέστον, η οποία έχει ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γκρέισον δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ρέντινγκ (1-0 εκτός έδρας), Φούλαμ (2-1 εντός έδρας) και Ντέρμπι Κάουντι (1-0 εντός έδρας). Εύκολα ή δύσκολα, η ΚΠΡ θα πανηγυρίσει το τρίποντο.
Over στο Χάντερσφιλντ
Από την αγγλική Τσάμπιονσιπ επιλέγουμε, επίσης, το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Χάντερσφιλντ με την Μπάρνσλεϊ, σε απόδοση 1.90. Επτά βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Χάντερσφιλντ από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Βάγκνερ ξεκίνησε πολύ δυναμικά, επικρατώντας των Μπρέντφορντ (2-1 εντός έδρας) και Νιούκαστλ (2-1 εκτός έδρας). Μεσοβδόμαδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Άστον Βίλα (1-1 εκτός έδρας). Δύο σερί νίκες πανηγύρισε στο πρωτάθλημα η Μπάρνσλεϊ, η οποία έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν. Μετά την εκτός έδρας ήττα με 4-2 που γνώρισε από την Ίπσουϊτς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ντέρμπι Κάουντι (2-0 εντός έδρας) και ΚΠΡ (3-2 εντός έδρας). Αμφότερες, λοιπόν, έχουν συνδυάσει με… παραγωγικότητα τα πρώτα φετινά παιχνίδια τους.
Προβάδισμα για Πογκόν
Από το πολωνικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Πιαστ με την Πογκόν, πηγαίνοντας με το Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet, το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αν και δικαιούταν κάτι παραπάνω βάση της απόδοσής της, η Πιάστ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την πρωτοπόρο Ζαγκλέμπιε την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε την κατοχή και τις φάσεις, δεν μπόρεσε ωστόσο να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Πιάστ, που μετά το πέρασμα των πρώτων πέντε αγωνιστικών έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μια νίκη. Μπορεί να ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο, η Πογκόν έκανε την απόλυτη έκπληξη κόντρα στη Νιετσιέτζα, διασύροντας με 5-0 την αντίπαλο της. Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Πογκόν που είχε τον απόλυτο έλεγχο, παίρνοντας έτσι μια εύκολη νίκη κόντρα σε μια ισχυρή αντίπαλο.
Μόντρεαλ με χάντικαπ
Η εξάδα των προτάσεών μας ολοκληρώνεται με MLS και πιο συγκεκριμένα με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για το Μόντρεαλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Σικάγο σε απόδοση 2.06 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Μόντρεαλ με δύο ή περισσότερα γκολ. Εάν το Μόντρεαλ κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα). Από την εκτός έδρας ήττα με 1-3 από τους Ρεντ Μπουλς προέρχονται οι Μόντρεαλ, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι την ασταθή τους πορεία, χωρίς να έχουν μπορέσει να βρουν αγωνιστικό ρυθμό σε κανένα σημείο τα σεζόν. Το συγκρότημα του Μπιέλο μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες και βρίσκεται στην 5η θέση της ανατολής με 33 βαθμούς, όντας στο +6 από την 7η θέση και στο -5 από την κορυφή της περιφέρειας. Καλείται να βρει αγωνιστικό ρυθμό ώστε να «χτυπήσει» το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για την post season και η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στους Σικάγο προσφέρεται για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του. Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στο Ορλάντο προέρχονται οι Σικάγο, οι οποίοι έφτασαν τα πέντε ματς μακριά από τις επιτυχίες και γενικώς συνεχίζουν να απογοητεύουν πλήρως από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

 Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...