Με 20 παίκτες στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός – Μέσα ο Καμπιάσο

Με 20 παίκτες στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός – Μέσα ο Καμπιάσο

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 16/02/2016 – 19:32

cambiaso

Αποστολή 20 παικτών επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα για το παιχνίδι με την Αντερλεχτ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τον Καμπιάσο.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία  προπόνησή τους στου Ρέντη, πριν αναχωρήσουν για το Βέλγιο. Το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την επιθετική και αμυντική τακτική, σε κανονική ροή αγώνα, αλλά και στατικές φάσεις.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ερνάνι και Πάρντο. Ο πρώτος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία. Εκτός των πλάνων ενόψει Αντερλεχτ είναι και ο Ελαμπντελαουί λόγω καρτών.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάρκο Σίλβα έκανε γνωστή την αποστολή. Σε αυτή μετέχουν οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αύριο το πρωί για το Βέλγιο, όπου την Πέμπτη θα κοντραριστεί με την Άντερλεχτ. Με την άφιξη της ομάδας του Πειραιά στην Βρυξέλλες, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

19:00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Constant Vanden Stock, με τον προπονητή Μάρκο Σίλβα και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

19:30: Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Constant Vanden Stock, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με την βελγική ομάδα, στο γήπεδο Constant Vanden Stock.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...