Μουσουλμάνα με χιτζάμπ για πρώτη φορά στα βρετανικά καλλιστεία

Μουσουλμάνα με χιτζάμπ για πρώτη φορά στα βρετανικά καλλιστεία

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει μια 20χρονη μουσουλμάνα καλλονή φορώντας χιτζάμπ στον τελικό του διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Μις Αγγλία».

Η εντυπωσιακή Σάρα Ιφτεκάρ ελπίζει να κερδίσει τον αυριανό τελικό στο Νότιγχαμσιρ και να στεφθεί νέα βασίλισσα της ομορφιάς στην Αγγλία.

Αν και δεν είναι η πρώτη διαγονιζόμενη στα καλλιστεία αυτά, που φορά χιτζάμπ, η φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου του Χάντερσφιλτν είναι η πρώτη που κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Στόχος της, όπως λέει, είναι να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και να δείξει ότι η ομορφιά έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα: «Συμμετείχα στον διαγωνισμό Miss 2018 για να δείξω ότι η ομορφιά δεν έχει έναν προσδιορισμό, όλοι είναι όμορφοι με τον τρόπο τους, ανεξάρτητα από το βάρος, τη φυλή, το χρώμα της επιδερμίδας και το σχήμα του σώματός τους».

Η Ιφτεκάρ ξεκίνησε δική της επιχείρηση ενδυμάτων από την ηλικία των 16 ετών και αναρτά συχνά φωτογραφίες της στο Instagram ποζάροντας με παραδοσιακά πακιστανικά ρούχα και αξεσουάρ.

Χρησιμοποιεί επίσης τον λογαριασμό της για να συγκεντρώσει χρήματα για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της διοργάνωσης Miss World. Αν επικρατήσει των άλλων 49 διαγωνιζομένων, τότε θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στον διαγωνισμό «Μις Κόσμος» στην πόλη Σάνια της νότιας Κίνας στις 8 Δεκεμβρίου.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/341265-Moysoylmana-me-chitzamp-gia-prote-phora-sta-bretanika-kallisteia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...