Μπαρμπόπουλος: Παρουσία εκπροσώπων του δεκαπενταμελούς ομόφωνα αποφασίσαμε του συνοδούς.

Μπαρμπόπουλος ανακοίνωση: Το πρακτικό που συντάχθηκε είναι σε ισχύ και μας δεσμεύει όλους

Πριν λίγο διευθυντής του 1ου Λυκείου μας έστειλε της παρακάτω ανακοίνωση  με την οποία ξεκαθαρίζει πως όλα έχουν γίνει παρουσία όλων καθώς και  εκπροσώπων του δεκαπενταμελούς , η απόφαση που πάρθηκε μας δεσμεύει  όλους.

Δείτε αναλυτικά:

 

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ

-Διάσταση απόψεων Διευθυντή – Μαθητών για τους συνοδούς της σχολικής εκδρομής

-Υπό κατάληψη το σχολείο-Εμπόδισαν τον διευθυντή να αποχωρήσει 

Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η προγραμματισμένη εκδρομή των μαθητών της γ’λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου.Αιτία είναι η διαφωνία των μαθητών προς την επιλογή των συνοδών καθηγητών της εκδρομής.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου αποφάσισε παρουσία εκπροσώπων των μαθητών,του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων την συνοδεία 5 καθηγητών  στην εκδρομή.Από την πλευρά τους οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ο κ.Μπαρμπόπουλος,αναφέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο αν ακυρωθεί η εν’λόγω εκδρομή και επανασχεδιαστεί νέα.
Δείτε τι δήλωσαν μαθητές, καθηγητές και ο διευθυντής

Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές από την πλευρά του διευθυντή  της σχολικής μονάδας αν μπορεί στα πλαίσια της ήδη ληφθείσας απόφασης για τη  διεξαγωγή της εκδρομής,μπορεί να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των καθηγητών ώστε να ακυρώσει την αρχική απόφαση για τους 5 καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές,με άλλους που επιθυμούν οι μαθητές προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση στο πρόβλημα.

Δηλώσεις του Μένιου Χάρου πατέρα μαθητή στο πρώτο Λύκειο. Η θέση των γονέων 

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η διεξαγωγή της εκδρομής των μαθητών ακροβατεί σε μια κλωστή,με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν καμία διάθεση υπαναχώρησης.

Μήπως η λύση θα πρέπει να έρθει από πιο ψηλά ;;;;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...