Μυστική συνάντηση Στρος Καν με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου

bb
Μυστική συνάντηση Στρος Καν με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου
Τι θέλει να μάθει ο πρώην πρωθυπουργός για την λίστα Λαγκάρντ;

 
Είναι γνωστό ότι το πάλαι ποτέ αφεντικό του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, επισκέπτεται αυτή την περίοδο τα Βαλκάνια ως τεχνικός σύμβουλος της σερβικής κυβέρνησης.

Πληροφορίες, ωστόσο, γνωστής εφημερίδας,  αναφέρουν ότι το ταξίδι αυτό συνδέεται και με μια υπόθεση ελληνικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, στο παρασκήνιο ακούγεται έντονα ότι τελευταία ο Στρος Καν συναντήθηκε στο Βελιγράδι με κάποια στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Στις συναντήσεις ειπώθηκαν πολλά, που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν. Πάντως, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δει τον εκλεκτό του, Γ. Παπακωνσταντίνου, να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης για αυτό το θέμα.

Σημειώνεται πως ο πρώην υπουργός Οικονομικών θα κληθεί σύντομα σε απολογία για την υπόθεση, ενώ προηγουμένως θα έχουν κληθεί και τα εμπλεκόμενα ξαδέλφια του ως συμμέτοχοι. Στον πρώην υπουργό Οικονομικών έχουν αποδοθεί δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα για τους χειρισμούς του.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...