Νέα επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά του παράνομου τζόγου – Τρεις συλλήψεις στη Δράμα για παράνομα «φρουτάκια»

Νέα επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας κατά του παράνομου τζόγου – Τρεις συλλήψεις στη Δράμα για παράνομα «φρουτάκια»

Παράνομα «φρουτάκια» …σέρβιρε στους πελάτες του ίντερνετ καφέ στη Δράμα. Η καφετέρια, όπου διενεργούνταν τα παράνομα τυχερά παίγνια, εντοπίστηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση του παράνομο τζόγου.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας αποκάλυψαν το παράνομο κατάστημα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 11 Μαΐου. Στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όπου παίζονταν «φρουτάκια».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μια υπάλληλος και ένας παίκτης. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί για διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια»

Συνελήφθησαν χθες (11-5-2018) το μεσημέρι, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρείς ημεδαποί, ένας 54χρονος, ένας 49χρονος και μία 47χρονη, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνέτ – καφέ), όπου εντόπισαν τον 49χρονο προσωρινά υπεύθυνο και την 47χρονη υπάλληλο, να επιτρέπουν στον 54χρονο, τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που ήταν εγκατεστημένος μέσα στο κατάστημα.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 50χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/331725-Nea-epitychia-tes-Ellenikes-Astynomias-kata-toy-paranomoy-tzogoy-Treis-syllepseis-ste-Drama-gia-paranoma-phroytakia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...