Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Που στρέφονται οι έρευνες

Μπεν Νίνταμ

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ρόλο κλειδί στην πορεία των ερευνών στην υπόθεση του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991 στην Κω, φαίνεται πως έχει παίξει ένας οδηγός μοτοσικλέτας

Ο μοτοσικλετιστής ήταν αυτός που σταμάτησε στο σημείο όπου διεξάγονταν έως τώρα οι έρευνες και επεσήμανε στους Βρετανούς αστυνομικούς που ηγούνται της έρευνας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί σκάβετε εδώ. Ο Ντίνος (σ.σ. Κωνσταντίνος Μπάρκας) έριχνε τα μπάζα αλλού».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Daily Mirror”, η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ που έχει αναλάβει την υπόθεση, ενημέρωσαν τη μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ ότι οι έρευνες θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του νησιού καθώς νέοι μάρτυρες έρχονται με καινούργια στοιχεία για την έρευνα.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει πολύ σοβαρά τη νέα αυτή μαρτυρία και έλαβαν ήδη την άδεια να επεκτείνουν τις εκσκαφές τους.

Από την πλευρά της η Κέρι Νίνταμ, δηλώνει «ανακουφισμένη που οι πολίτες της Κω, μας βοηθούν κι έρχονται με νέες πληροφορίες. Φαίνεται πλέον καθαρά ότι ο Ντίνος ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα. Η αστυνομία πιστεύει ότι το σώμα του γιου μου μετακινήθηκε σε αυτό το νέο σημείο», προσθέτει.

1

Την περασμένη Πέμπτη (06/10), οι έρευνες μεταφέρθηκαν στο δεύτερο σημείο όπου ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο Νο1 αυτή τη στιγμή ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπεν, εκτελούσε εργασίες με τον εκσκαφέα του, τις ημέρες που χάθηκαν τα ίχνη του μόλις 21 μηνών Βρετανού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία έχει συλλέξει δείγματα από το χώμα ενώ ένας εκ των ερευνητών δήλωσε ότι «αναλύουμε κάθε ανάχωμα για να διαπιστώσουμε αν είναι ίδιο με το χώμα και τα μπάζα που βρίσκονται στον πρώτο χώρο που ερευνούσαμε, αυτόν κοντά στο αγρόκτημα».

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...