Νέα συγκλονιστική εξέλιξη στη δολοφονία Αγραφιώτου! (Βίντεο)

Σάββατο 11/06/2016 – 10:46ΑγραφιώτουΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ – ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ                                                                                                                                      Ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στο σπίτι αφότου χάθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου την Παρασκευή 22 Απριλίου, ήταν ο κουμπάρος του θύματος.
Όπως ισχυρίστηκε η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, πήρε μαζί του το συμβόλαιο του σπιτιού της Νέας Μάκρης για να βρει το τηλέφωνο της ενοικιάστριας της Αγραφιώτου και να μιλήσει μαζί της για πληροφορίες.
Την επομένη, Σάββατο 23 Απριλίου άλλα άτομα συνέλεξαν σε δύο τσάντες έγγραφα που βρήκαν στο δωμάτιο της 69χρονης. Μαζί τους πήραν ακόμη τον φορητό της υπολογιστή και το παλιό κινητό της τηλέφωνο.
Σε σχετική ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη απάντησε πως βρήκε η ίδια την τηλεφωνική ατζέντα του θύματος και την παρέδωσε το βράδυ της Παρασκευής στους συγγενείς της Ελευθερίας.
Η Γεωργιανή βοηθός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι την Κυριακή 24 Απριλίου. Τη μέρα εκείνη ακολούθησε την ηλικιωμένη μητέρα της Αγραφιώτου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες πριν πεθάνει.
Μετά από ένα μήνα βρίσκεται ακόμη στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών με κίνδυνο να απελαθεί και όπως ισχυρίζεται, κανείς από τους συγγενείς της Αγραφιώτου δεν φρόντισε να της πληρώσει τον οφειλόμενο μισθό της.
 

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...