Νέα συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση αποκεφαλισμού 25χρονου στην Παραμυθιά

Νέα συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση αποκεφαλισμού 25χρονου στην Παραμυθιά

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 23/05/2016 – 15:55

Νέα συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση αποκεφαλισμού 25χρονου στην Παραμυθιά

ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνταρακτικά είναι τα νέα στοιχεία γύρω από το στυγερό έγκλημα με θύμα 25χρονο Αλβανό, που βρέθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες αποκεφαλισμένος σε καλύβα στη Γλυκή Παραμυθιάς, καθώς ανατρέπουν πλήρως τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί σε χωριό των Ιωαννίνων 28χρονος ομοεθνής του θύματος, που φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει ότι ήταν παρών στην φρικιαστική δολοφονία.

Όπως υποστηρίζει, τρεις Αλβανοί τον ανάγκασαν να τους υποδείξει που κρυβόταν ο 25χρονος βοσκός κι εκείνος τους οδήγησε στην καλύβα, όπου αργότερα βρέθηκε αποκεφαλισμένος.

Τα στοιχεία που έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στις αρχές συμπίπτουν τόσο με τον χρόνο όσο και τον τόπο του εγκλήματος ενώ φέρεται να έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσαν τον άτυχο νεαρό οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί.

Όσον αφορά την αιτία του άγριου φονικού, ο 28χρονος υποστήριξε ότι σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα την προσπάθεια του θύματος να αποκρύψει από τους δράστες φορτίο με παράνομες ουσίες.

Κατά τις ίδιες πηγές, τις τελευταίες ώρες αναζητείται στα Ιωάννινα τουλάχιστον ένας από τους τρεις φερόμενους δολοφόνους.

Την ίδια ώρα, οι τοπικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και τα στοιχεία από την έρευνα στις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος ώστε να ξετυλίξουν το πολύπλοκο κουβάρι της υπόθεσης και να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...