Νέο επεισόδιο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Ψυχάρη για τα κανάλια

bb

γδφσγ«Πλανώνται πλάνην οικτρά, όσοι θεωρούν ότι μέσα από τις προσωπικές επιθέσεις, τα ευφάνταστα σενάρια και τη λάσπη, μπορούν να  φοβίσουν τον οποιονδήποτε. Το μόνο που μαρτυρούν όλα αυτά είναι τον πανικό τους», είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών θα προχωρήσει ως μια συνταγματική επιταγή δημοκρατίας και διαφάνειας. Οι πολίτες το γνωρίζουν αυτό, όπως γνωρίζουν και τον διαχρονικό ρόλο και τα συμφέροντα αυτών που πολεμούν με όλα τα μέσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το δημοσίευμα του «Βήματος» αναφέρεται στα νέα πρόσωπα που διεκδικούν τηλεοπτικές άδειες – και συγκεκριμένα τους Χρήστο Καλογρίτσα, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη – και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με διαδικασίες φαστ τρακ θέλουν να επιβάλουν τους εκλεκτούς τους». Κάνει δε λόγο για «επιχείρηση άλωσης των τηλεοπτικών σταθμών».

Ειδικότερα το δημοσίευμα του Βήματος:

Χαρακτηρίζει τον Χρήστο Καλογρίτσα (εργολάβο και εκδότη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, της εφημερίδας Πρώτη) ως «άνθρωπο από το ημίφως». Αναφέρεται στην κουμπαριά του με τους υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Στη συνέχεια μιλά για συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ το 2009 μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατασκευαστής εκδήλωνε την αγάπη του για τον κακοποιό.

Με τίτλο «Ο τσιγαράς από το Ροστόφ που επιθυμεί τώρα και κανάλι», το Βήμα αναφέρεται στον Ιβάν Σαββίδη και στις επενδυτικές δραστηριότητές του.

Σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το δημοσίευμα θέτει το ερώτημα «αν η διεκδίκηση άδειας από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στοχεύει στο κέρδος ή την ασυλία».

The post Νέο επεισόδιο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Ψυχάρη για τα κανάλια appeared first on indicator.gr.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...