Νίκη των εφήβων του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

 ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Νίκη για τους έφηβους του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς την Κυριακή αντιμετώπισαν στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, σε νοκ άουτ παιχνίδι για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Το παιχνίδι στο ξεκίνημά του ήταν αναγνωριστικό και από τις δυο ομάδες, αφού ήταν το πρώτο της σεζόν και νοκ άουτ, αλλά σταδιακά τα παιδιά του ΠΑΣ ανέβασαν στροφές με πίεση σε όλο το γήπεδο και πλουραλισμό στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά 15 πόντων στο ημίχρονο (43-28), η οποία θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν δεν υπέκυπταν σε επιπόλαια λάθη. Το 3Ο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για τα παιδιά του Γιώργου Σταθάτου καθώς έκλεισαν όλους τους χώρους στην άμυνα, με την πίεση που άσκησαν, και πήραν μια διαφορά 31 πόντους σε αυτό το διάστημα (64-33). Το 4ο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με ευκαιρία από τους προπονητές να χρησιμοποιήσουν όλα τα παιδιά που είχαν στην διάθεσή τους και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 67-47.

Επόμενο νοκ άουτ παιχνίδι για τους έφηβους του ΠΑΣ Ναυπάκτου με την Άλφα ’93 Αγρινίου σε ουδέτερο γήπεδο (Μεσολόγγι) το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ    67 – 47

Δεκάλεπτα:  Α 22-15, Β 21-13, Γ 21-05, Δ 03-14

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Σταθάτος Γ., Ζησιμόπουλος Θ.):Ντάλλας Φ. 2, Γαλάνης Ν. 1, Κουφογιάννης Λ., Φούντας Α. 5, Φούντας Φ. 2, Σταμάτης Π. 2, Γκερς Στ. 6(1), Στυλιαράς Ε. 8, Ζαμπάρας Δ. 19, Μαντζαρίνης Α. 7(1), Κατσίκας Ι. 15.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...