Ναι από το υπ. Οικονομίας στην εξαγορά κόκκινων στεγαστικών δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

bb

Ναι από το υπ. Οικονομίας στην εξαγορά κόκκινων στεγαστικών δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Παπαδημητρίου

“Μελετάται η επέκταση του μέτρου και για δάνεια και άλλων κοινωνικών ομάδων”

Συναινεί και το υπουργείο Οικονομίας στην αγορά των στεγαστικών δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου. Μάλιστα ο υπουργός είπε ότι «μελετάται» η επέκταση του μέτρου και για δάνεια και άλλων κοινωνικών ομάδων.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο υπουργός Οικονομίας επεσήμανε ότι θα χρειαστεί μία νομοθετική ρύθμιση για την επέκταση των αρμοδιοτήτων του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών και ότι τα χρήματα για την εξαγορά των δανείων των στρατιωτικών (2 εκατομμύρια ευρώ) θα προέλθουν από το αποθεματικό του, όπως αναφέρει η ΑΥΓΗ.

«Η εξαγορά των κόκκινων δανείων από φορείς του δημοσίου τομέα μπορεί να προσφέρει επωφελής λύσεις τόσο για τα πιστωτικά ιδρύματα όσο και για τους δανειολήπτες. Μελετάμε το ενδεχόμενο επέκτασης του μέτρου με προσοχή και σοβαρότητα ώστε να μην δημιουργηθεί νέο στρατηγικών κύμα κακοπληρωτών», τόνισε ο Δ. Παπαδημητρίου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/319917-Nai-apo-to-yp-Oikonomias-sten-exagora-kokkinon-stegastikon-daneion-ton-stelechon-ton-Enoplon-Dynameon ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...