Ναύπακτος:«Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» Δηλώσεις Σταρακά- Χαροκόπου- Λουκόπουλου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24/10 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η δράση «Νύχτα χωρίς αλκοόλ», στο πλαίσιο της προστασίας και προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού, μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και τη συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παράρτημα Ναυπάκτου.

Η όλη προσπάθεια έγινε  στα πλαίσια των συντονισμένων δράσεων για την Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα (European Night Without Accident), η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Οκτωβρίου, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με σκοπό την ενημέρωση των νέων ανθρώπων για τη σχέση αλκοόλ και οδήγησης.
Το «παρών» έδωσαν  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας, και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνης Χαροκόπος επίσης μαζί τους ήταν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και ο αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας .
Η δράση  έλαβε χώρα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.
Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν  να συναντήσουν τους νέους στο δικό τους περιβάλλον και σε άμεση επικοινωνία μαζί τους να συζητήσουν, τα μέλη του Ινστιτούτου, για τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση παράγοντας που αποτελεί μια από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Η ΠΔΕ υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης του Σαββάτου παρατηρείται τριπλασιασμός του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων συμβάντων.

unnamed (2) unnamed (1) unnamed

DSC_2305nafpaktos (1) DSC_2305nafpaktos (2) DSC_2305nafpaktos (3) DSC_2305nafpaktos (4) DSC_2305nafpaktos (5) DSC_2305nafpaktos (6) DSC_2305nafpaktos (7) DSC_2305nafpaktos (8) DSC_2305nafpaktos (9) DSC_2305nafpaktos (10) DSC_2305nafpaktos (11)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ωρα που βγηκαν που να βρουν σουρωμενο..Για να ειναι εξω ο Τακης, το κοβω γυρω στις 8 το βραδακι…Οι μεθυστακες εκεινη την ωρα ανοιγουν την πρωτη μπυρα…

    Υ.Γ: Χαβαλες φυσικα, μπράβο για την ενημερωση και την δράση τους γενικότερα. Γινομαστε λιαρδα και φευγουμε ποδαραδα μαγκες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...