Ναύπακτος: Στο λιμάνι η πλωτή εξέδρα.Βίντεο-Φωτο

Έφθασε νωρίς σήμερα το πρωί το κονβόι των 3 φορτηγών με τα κομμάτια της πλωτής εξέδρας που θα τοποθετηθεί έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου και θα χρησιμοποιείται για την φιλοξενία μικρών τουριστικών σκαφών.

Τα τρία κομμάτια θα μεταφερθούν εν’πλω από την περιοχή του Γριμπόβου ανατολικά της πόλης,μέχρι την εξέδρα έξω από το λιμάνι,προκειμένου να δεθούν στα τσιμεντάνια blogs τα οποία ήδη βρίσκονται στον πυθμένα της θάλασσας

Για μεγάλη μέρα κατά την οποία υλοποιούνται δεσμεύσεις της παρούσας δημοτικής αρχής έκανε λόγο με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ του δηλώσεις στην κάμερα του Nafpaktianews ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλος,μιλώντας για ένα έργο το ποίο μαζί με τον πεζοδιάδρομο του Γριμπόβου θα αλλάξουν την εικόνα που βλέπουν οι πολίτες την πόλη.

Δηλώσεις για το έργο,έκανε και ο εμπνευστής της ιδέας της πλωτής εξέδρας,ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου και αντιδήμαρχος Αντ.Φράγκος ευχαριστώντας όπως είπε όλα τα μέλη των παρατάξεων τόσο στο δημοτικό λιμενικό ταμείο όσο και στο δημοτικό συμβούλιο για την συμβολή τους στην επίτευξη και υλοποίηση της ιδέας.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι τσιμεντένιες εξέδρες έφτασαν στο λιμάνι και απομένει να δεθούν με τα blogs  που ήδη έχουν τοποθετηθεί.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...