Νικολόπουλος: Νέες περικοπές στις διαγνωστικές εξετάσεις

bb

Νίκος Νικολόπουλος

Ο «κόφτης» στις διαγνωστικές εξετάσεις έχει μπει στο στόχαστρο του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στον Υπουργό Υγείας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για να καταδείξει την τυφλή υπακοή της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στις προσταγές των δυνάμεων του μνημονίου.

Ο «κόφτης» των διαγνωστικών εξετάσεων ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου και το γεγονός ήδη έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αρνητικές παρενέργειες, αφού στην ουσία απομειώνονται οι δυνατότητες της  πρόσληψης και οι ασθενείς θα πορεύονται με την ασθένεια τους στα «τυφλά».

Ο Αχαιός βουλευτής επισημαίνει ότι φέτος το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων, μέσω του ΕΟΠΥΥ θα φθάσει τα 370 εκατομμύρια Ευρώ. Το ποσό προφανώς είναι ασυγκρίτως μικρότερο σε σχέση με το περσυνό.

Ολοκληρώνοντας την ερώτησή του, ο Νίκος Νικολόπουλος ζητάει να πληροφορηθεί ποια ήταν η δαπάνη για τις διαγνωστικές εξετάσεις το 2015 και ταυτόχρονα προτρέπει τον Υπουργό να μην αγνοήσει το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, που έχει θέσει ευθέως ζήτημα ανάκλησης της Υπουργικής απόφασης.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...