Ντιμπέιτ «κατ’ αντιπαράσταση» μεταξύ Κάμερον και Φάρατζ για το Brexit

Τετάρτη 08/06/2016 – 23:00«Έμμεση τηλεμαχία» για το Brexit είχαν ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού UKIP Νάιτζελ Φάρατζ, εμφανιζόμενοι ξεχωριστά στο τηλεοπτικό πλατό για να απαντήσουν ζωντανά σε ερωτήσεις του κοινού για το δημοψήφισμα.
«Όχι στη μικρή Βρετανία» λέει ο Κάμερον, «με έχουν δαιμονοποιήσει για τις απόψεις μου επί της μετανάστευσης» λέει ο Φάρατζ.
Το τηλεοπτικό ITV διοργάνωσε ειδική εκπομπή με δύο χωριστές ενότητες ερωταπαντήσεων το βράδυ της Τρίτης, με τη συμμετοχή του Κάμερον και του Φάρατζ. Την Τετάρτη εξέπνευσε η προθεσμία στη Βρετανία για εγγραφή νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους.
Οι δημοσκοπήσεις παραμένουν θολές, με τη μερίδα των αναποφάσιστων ακόμη μεγάλη και τα δύο στρατόπεδα να εναλλάσσονται στην κορυφή κάθε έρευνας.
«Φοβάμαι πραγματικά ότι εάν φύγουμε, θα δούμε την οικονομία να υποφέρει…θα έλεγα ότι η σωστή επιλογή, η βρετανική επιλογή είναι να αγωνισθούμε για μία Μεγάλη Βρετανία εντός της ΕΕ και να μην επιλέξουμε τη μικρή Αγγλία του Νάιτζελ Φάρατζ», είπε ο βρετανός πρωθυπουργός.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...