Ν. Μπίστης: Ο Παπανδρέου να θυμηθεί τι έλεγε όταν απέπεμψε από το ΠΑΣΟΚ τον Σημίτη

Ν. Μπίστης: Ο Παπανδρέου να θυμηθεί τι έλεγε όταν απέπεμψε από το ΠΑΣΟΚ τον Σημίτη
Την επιστολή με την οποία ο Γιώργος Παπανδρέου, τον Ιούνιο του 2008, απέπεμψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη επικαλέστηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Νίκος Μπίστης.
Mιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3, o κ. Μπίστης, απάντησε στην ερώτηση αν ενοχλήθηκε από την κοινή παρουσία Παπανδρέου – Κουβέλη στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

«Έγραφε το 2008 ο κ. Παπανδρέου στον κ. Σημίτη: ‘Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις τελικά αποφασίσει να κινείσαι έξω από το πλαίσιο των αποφάσεων του ΠΑΣΟΚ και να λειτουργείς αυτόνομα και ανεξάρτητα. Μπορώ να το κατανοήσω, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ. Είμαι προσωπικά υποχρεωμένος αλλά και αποφασισμένος να διαφυλάττω την πολιτική ενότητα του Κινήματός μας, σεβόμενος την απόφαση της πλατιάς βάσης του ΠΑΣΟΚ της 11ης Νοεμβρίου’», είπε ο κ. Μπίστης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής πρόσθεσε ότι η παρουσία Παπανδρέου ενόχλησε διότι συνδυάζεται με την απουσία μιας καθαρής δήλωσης στήριξης της «Ελιάς».

«Αυτή την δήλωση εγώ την περιμένω», είπε ο κ. Μπίστης. Κατά τα λοιπά εξέφρασε την αισιοδοξία ότι στις ευρωεκλογές η «Ελιά» θα εκλέξει τουλάχιστον δυο ευρωβουλευτές ενώ ανέφερε ότι «όταν η Κεντροαριστερά έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα και ο τόπος». Κάλεσε δε τους πολίτες να παραμερίσουν την οργή και να δώσουν περισσότερο χώρο στη λογική.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...