Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το έκτακτο επίδομα στις πληγείσες περιοχές

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το έκτακτο επίδομα στις πληγείσες περιοχές

Ξεκίνησε από το πρωί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους πυρόπληκτους της Αττικής για τη χορήγηση του έκτακτου εφάπαξ επιδόματος.

Δικαιούχοι της ενίσχυσης είναι φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου σε Ραφήνα, Μαραθώνα και Κινέτα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 08:00 έως τις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας (δίπλα από το δημαρχείο), στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθώνα (στην αφετηρία έναρξης της μαραθώνιας διαδρομής), στο ΚΑΠΗ Κινέτας (56,5 χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου) και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου).

Το έκτακτο επίδομα είναι για τις κατοικίες 5.000 ευρώ, για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους 6.000 ευρώ και για τις επιχειρήσεις 8.000.

Να σημειωθεί ότι από σήμερα οι αιτήσεις για το επίδομα των 586 ευρώ που χορηγεί ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για την οικοσκευή υποβάλλονται πλέον και αυτές στο Πνευματικό Κέντρο αντί για το δημαρχείο, προκειμένου να αποφύγουν οι πολίτες την ταλαιπωρία.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/338594-Xekinese-e-ypobole-aiteseon-gia-to-ektakto-epidoma-stis-plegeises-perioches ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...