Οι Beckhams «κλέβουν» την παράσταση στον τελικό ανδρών του Wimbledon

Οι Beckhams «κλέβουν» την παράσταση στον τελικό ανδρών του Wimbledon
Το πιο στυλάτο και όμορφο ζευγάρι, έκλεψε την προσοχή ακόμα και από το πριγκιπικό ζεύγος Kate -William
Με ναυτικό μπλε και απλά απαράμιλλο στυλ εμφανίστηκε το ζευγάρι David και Victoria Beckham, στην βασιλική εξέδρα του Wimbledon, για να παρακολουθήσει τον τελικό ανδρών μεταξύ Federer-Djokovic.

Ήταν ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο για το ζευγάρι καθώς γιόρταζε την 15η επέτειο του γάμου τους. Η Victoria, είχε πρωτύτερα ανεβάσει μια φωτογραφία του ζευγαριού στο instagram με τον τίτλο «Δεκαπέντε όμορφα χρόνια. Νιώθουμε ευλογημένοι και ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Μια πολύ σημαντική ημέρα και για τους δυο μας».
Το ζευγάρι εμφανίστηκε με ρούχα σε ναυτικό μπλε και ήταν απόλυτα ταιριαστοί. Ο 39χρονος David φορούσε μπλε σκούρο κοστούμι με χρυσά κουμπιά, λευκό πουκάμισο και σκούρη μπλε γραβάτα. Η 40χρονη Victoria, ήταν υπέροχη σε ένα φόρεμα σκούρο μπλε, με πορτοκαλί, λευκό και μπορντώ κομμάτια, σε γραμμή άλφα, από την σειρά ρούχων της. Τα μαλλιά της ήταν απλά, σε μια χαλαρή αλογοουρά.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα «μετρήθηκε» να έχει περιουσία αξίας 165 εκατομμυρίων λιρών, διασκέδαζει παρακολουθώντας τον αγώνα, μαζί με τον ηθοποιό Samuel L Jackson την διοργανώτρια όλων των σημαντικών πάρτι του Λονδίνου Sofia Davis, αλλά και πολλούς άλλους celebrities όπως οι Hugh Jackman, Bradley Cooper και ο Chris Hemsworth μαζί με τους Sir Cliff Richard, και τον πέμπτο πλουσιότερο άνδρα στον πλανήτη, τον Larry Ellison.

Αγνώριστος ο Hugh Jackman για τις ανάγκες νέου ρόλου

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...