Οι U2 τιμούν τα θύματα του Bataclan

Οι U2 τιμούν τα θύματα του Bataclan

Τα μέλη του ιρλανδικού ροκ συγκροτήματος U2, που ακύρωσε δύο παραστάσεις που θα έγινε στο Παρίσι, πήγαν απόψε στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν όπου το βράδυ της Παρασκευής έχασαν τη ζωή τους 89 άνθρωποι και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, στην επίθεση που εξαπέλυσαν τρεις βαριά οπλισμένοι ισλαμιστές.

 

Ο Μπόνο και τα άλλα μέλη του συγκροτήματα ανακοίνωσαν αργά τη νύχτα χθες ότι ακυρώνουν τις δύο τελευταίες συναυλίες που θα έδιναν στη Γαλλία, σήμερα και αύριο.

Πολλοί καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους στον γαλλικό λαό μετά την επίθεση στο Μπατακλάν, έναν από τους εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Τα μέλη του αμερικανικού συγκροτήματος που έδινε συναυλία στην αίθουσα αυτή είναι καλά στην υγεία τους και αύριο αναμένεται να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ. Ένας τεχνικός που τους συνόδευε σκοτώθηκε στην επίθεση.

Το συγκρότημα Foo Fighters, που θα έπαιζε στο Μπατακλάν την Δευτέρα, ανακοίνωσε επίσης ότι τερματίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία του και ακύρωσε τις συναυλίες που θα έδινε στο Τορίνο, το Παρίσι, τη Λιόν και τη Βαρκελώνη.

Νωρίτερα σήμερα αναφερει το news247, η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Φλερ Πελερέν άφησε λίγα λουλούδια έξω από το Μπατακλάν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...