Οριστικό το «λουκέτο» στη SOFTEX

Οριστικό το «λουκέτο» στη SOFTEX

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 16/03/2016 – 21:28

οριστικό, «λουκέτο», SOFTEX

Παρά το αίτημα του υπουργείου Εργασίας και των εργαζομένων, η μητρική εταιρία της SOFTEX, πήρε την απόφαση να κλείσει την ιστορική, Αθηναϊκή Χαρτοποιία. Στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, μετά την αρνητική κατάληξη, το υπουργείο ανακοίνωσε και στις δύο πλευρές, ότι επεξεργάζεται εναλλακτικές λύσεις για να λειτουργήσει το εργοστάσιο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, τριμερής συνάντηση με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της SOFTEX με θέμα την απόφαση της μητρικής εταιρείας να κλείσει οριστικά την Αθηναϊκή Χαρτοποιία ΑΕ».

Τόσο το υπουργείο, όσο και η αντιπροσωπία των εργαζομένων  επανέλαβαν αίτημα την αναθεώρηση αυτής της απόφασης της διοίκησης και την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Το αίτημα απορρίφθηκε από την εταιρία οι οποίοι «ανακοίνωσαν ότι η μητρική εταιρεία διακόπτει οριστικά την παραγωγική λειτουργία στο αντικείμενο παραγωγής χαρτιού».

Τέλος το υπουργείο ανακοίνωσε σε όλους «ότι βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας εναλλακτικών λύσεων για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...