Οταν οι Αντρίκος, Νίκος και Σοφία Παπανδρέου «έτρωγαν» την Παναρίτη στο Κολωνάκι

Οταν οι Αντρίκος, Νίκος και Σοφία Παπανδρέου «έτρωγαν» την Παναρίτη στο Κολωνάκι
Tα τρία αδέρφια έφαγαν μαζί στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με το iefimerida, στη χαμηλόφωνη συζήτηση που είχαν οι τρεις τους στο στόχαστρο  βρέθηκε η Ελενα Παναρίτη για τα όσα είπε τις προηγούμενες μέρες όσον αφορά τη διαπραγμάτευση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός.

Θα πρέπει να ντρέπεται για αυτά που είπε για τον αδερφό μας, είπε ο Νίκος Παπανδρέου και πρόσθεσε πως είναι όλα ψέματα, την ανέδειξε και τον ξεπληρώνει με αυτό τον απαίσιο τρόπο.

Μάλιστα ο Νίκος Παπανδρέου διέψευσε στα δύο αδέρφια του την είδηση που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες και τον έφερνε να έχει ραντεβού με το Γιάνη Βαρουφάκη στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Αντρίκος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη διαπραγμάτευση που κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης και χαρακτήρισε λάθος την τακτική του και τα πέρα δώθε μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας. Ακόμα και αν η συμφωνία δεν είναι απολύτως καλή πρέπει να το τελειώνουμε και όχι να έχουμε αυτή την τακτική του πέρα δώθε, είπε ο Αντρίκος Παπανδρέου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της συζήτησης των δύο αδερφών έγινε στα αγγλικά ενώ η Σοφία παρακολουθούσε.

Πάντως τα τρία αδέλφια του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως έφαγαν λιτά καθώς ο λογαριασμός ήταν μόλις 42 ευρώ ωστόσο εκείνοι άφησαν 50 ευρώ κι έφυγαν.

Η Σοφία Παπανδρέου

Τα τρία αδέλφια ΠαπανδρέουΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...