Ο Ατρόμητος έριξε τον Πανθρακικό στη Football League

Ο Ατρόμητος έριξε τον Πανθρακικό στη Football League

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 20/03/2016 – 19:36

Ο Ατρόμητος έριξε τον Πανθρακικό στη Football League

Το γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ ήταν αρκετό ώστε να δώσει τη νίκη στον Ατρόμητο (0-1) στην Κομοτηνή, και να στείλει και μαθηματικά τον Πανθρακικό στη Football League.

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, από την αρχή έως το τέλος του, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή για την 27η αγωνιστική της Super League, χάρη στο γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα από το Περιστέρι, μετά από αυτή της προηγούμενης (26ης) αγωνιστικής, εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Και μαθηματικά στη Football League ο Πανθρακικός, ο οποίος απέχει 9 βαθμούς από την παραπροτελευταία, Βέροια, με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Ωστόσο, η “βασίλισσα του Βορρά” υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αλλά η Βέροια είχε νικήσει 2-0 στην Κομοτηνή, στις 29 Οκτώβρη του 2015.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας (74′ Μπαϊκαρά), Ηλιάδης, Λαδάκης, Χασομέρης (84′ Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Ίγκορ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Ουσέρο, Σουμπίνιο (62′ Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Ματέι (81′ Γροντής), Λε Ταλέκ (87′ Παπαδόπουλος)

Πηγή: ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...