Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Μάνδρα (Βίντεο)

bb

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Μάνδρα (Βίντεο)

Μαρινάκης

Διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει εμπράκτως την προσπάθεια που καταβάλλεται για να ξανασταθεί όρθιο αυτό το σημείο της Αττικής

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε σήμερα την πληγείσα από την πρόσφατη θεομηνία περιοχή της Μάνδρας προκειμένου να μορφώσει προσωπική άποψη για την κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επικεφαλής της αποστολής, μίλησε με τη δήμαρχο και κατοίκους της περιοχής, εξέφρασε τη θλίψη του για τις απώλειες και διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει εμπράκτως την προσπάθεια που καταβάλλεται για να ξανασταθεί όρθιο αυτό το σημείο της Αττικής.

«Συζήτησα με την κυρία δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους μας είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία, τα οποία έχουμε φέρει να κάνουν δουλειά», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Το θέμα είναι να κάνουμε έργα και ο κόσμος να σταματήσει να υποφέρει. Ό,τι συζητάμε και ό,τι υποσχόμαστε το πράττουμε. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε με την καρδιά μας. Ζητούμενο είναι να λειτουργήσει η πόλη και να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία.Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσετε. Το σχολείο, ρούχα, ό,τι μας ζητήσετε. Έχω δώσει οδηγίες», πρόσθεσε.

Η δήμαρχος της πόλης, Γιάννα Κριεκούκη, ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη για την υποστήριξη, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά το μέγεθος της καταστροφής: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Είσαστε ο πρώτος που σταθήκατε στο πλευρό μας. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι υποδομές είναι κατεστραμμένες, δεν υπάρχει τίποτε».

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/311136-O-Baggeles-Marinakes-ste-Mandra-Binteo ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...