Ο Γ. Αγγελόπουλος και ο Θ. Λιόνας με την Ανανέωση και δημιουργία

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος (του Λεωνίδα) γεννήθηκε το 1967 στο Saint John NB του Καναδά όπου μεγάλωσε και σπούδασε Κοινωνιολογία και Πολιτικές Επιστήμες στο University of Saint John New Brunswick. Το 1988 επέστρεψε στην πατρίδα του και από τότε μένει στην πόλη της Ναυπάκτου.
Είναι πατέρας μιας κόρης και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους χώρους των πωλήσεων, της εστίασης και του service.
“Η ενασχόληση με τα κοινά θεωρώ πως είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη που λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες και τους θεσμούς μιας κοινωνίας. Το timing δεν είναι ποτέ ιδανικό. Οι δυσκολίες και οι στάσιμες στιγμές είναι αυτές όπου η κοινωνία χρειάζεται η βοήθεια όλων μας.
 
Η Ανανέωση και Δημιουργία πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος, την κατάρτιση και τη συνέπειά τους. Στοιχεία τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας και την καθιστούν στάσιμη τις τελευταίες δεκαετίες. 
 
Τόσο η φυσική ομορφιά, ο συνδυασμός πεδινού και ορεινού όγκου όσο και η γεωγραφική θέση της πόλης (κέντρο μεταξύ Αρχαίας Ολυμπίας και Δελφών) καθιστούν τη Ναύπακτο ως μία από τις πιο σημαντικές πόλεις στην Ελλάδα στο χώροτ ου τουρισμού και του εμπορίου. Δυστυχώς όμως έχουμε μείνει πίσω σε θέματα υποδομών και σύγχρονων νοοτροπιών. 
 
Η Ανανέωση και Δημιουργία με εγγυητή τον Γιώργο Γούλα έχει μια σημαντική ευκαιρία να γίνει οδηγός μιας νέας πορείας στη νέα τάξη πραγμάτων. Η πρόκληση και η ευθύνη είναι τεράστια και γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα και εγώ να είμαι βασικός μέτοχος αυτής της προσπάθειας”.
Θανάσης Λιόνας γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα όπου μεγάλωσε και πήγε σχολείο. Κατάγεται από το Ριγάνι.
Είναι πτυχιούχος του University of Bedfordshire στο London Luton στα πληροφοριακά Συστήματα και έχει Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στη Χρηματοοικονομική Λογιστική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
“Βρισκόμαστε σε μια εποχή, όπου τα κόμματα που αντιπροσώπευαν ιδεολογικά τον κόσμο στην Ελλάδα της τελευταίας εικοσαετίας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
 
Αποφάσισα να σταθώ πλάι στον Γιώργο Γούλα, γιατί είναι νέος, αλλά με εμπειρία και γνώση στα δημοτικά δρώμενα, με αρχές, όχι μόνο διαφάνειας αλλά και διοίκησης, με ικανότητες και βέβαια με όρεξη για δημιουργία, με ζήλο για έργο και αποτέλεσμα”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για τον Παπαθανάση περιμένανε όλοι ότι θα παίξει αλλιώς αλλά τα σημάδια ήρθαν από τον Λουκόπουλο.

    Οι Ενωτικοί “πείσανε” τον Γαλαρία όπως φαίνεται. Την προηγούμενη ήταν με Παπαθανάση. Γιατί άραγε;

    Δεν έχει μείνει καμία αναστολή πια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...