Ο Δημήτρης Ασημακόπουλος με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

Ο Δημήτρης Ασημακόπουλος (του Κωνσταντίνου και της Ευανθίας Σύψα) γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στη Ναύπακτο.
Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως φοιτητής ήταν μέλος της Συγκλήτου του Παν. Πατρών και του ΔΣ του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
Σήμερα εργάζεται ως Ορκωτός Ελεγκτής στην KPMG και είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών Ελλάδας (ΣΟΕΛ).
“Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, τώρα είναι η ώρα να ασχοληθούμε με τον τόπο μας. Η κρίση σε συνδυασμό με πολλές λάθος αποφάσεις μας φέρανε σε οριακό σημείο: η Ναυπακτία ή θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ή θα ερημώσει. Αύριο θα είναι αργά, τώρα αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας.
 
Ο Γιώργος Γούλας είναι έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση και ο απολογισμός της πορείας του σε αυτή είναι θετικός. Ταυτόχρονα είναι άνθρωπος της εποχής του, αντιλαμβάνεται τη σύγχρονη πραγματικότητα και γνωρίζει σε βάθος τα εργαλεία με τα οποία θα αναστρέψουμε την καθοδική πορεία της Ναυπάκτου.
 
Αυτά τα χαρακτηριστικά του είναι κατά τη γνώμη μου και ο λόγος που κατάφερε να κινητοποιήσει ένα δυναμικό τμήμα της κοινωνίας που μέχρι πρόσφατα ήταν αυτοδιοικητικά στην αφάνεια και να συγκροτήσει μια παράταξη με τη φυσιογνωμία της Ανανέωσης και Δημιουργίας”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολυ αγαπητος σε ολους! διαθετει γνωσεις στα οικονομικα θεματα και μπορει να προσφερει πολλα! μπραβο Δημητρη καλο αγωνα!

  2. ειναι σαν να κατεβαινει ο Γιωργος Ασημακοπουλος! ο ενας κατεβαινει στη μαχη του σταυρου και ο αλλος εκπροσωπος τυπου! ολη η οικογενεια διπλα στο γουλα!

  3. Με Μήτσο Ασηαμκόπουλο και Αντώνη Γλαβίνο ταυτόχρονα δεν νομίζω ότι θα υπάρξει νέος άνθρωπος που δεν θα ψηφίσει Γούλα,
    Από τα πιο αγαπητά και δραστήρια άτομα της πόλης μας,

  4. Το έγραψα και αλλού και θα το φωνάζω.
    Ειμαι κάτοικος Λυγιά και ένα έχω να πω
    Αν δεν υπήρχε η οικογένεια Ασημακόπουλου να έχει αφήσει το χωράφι χωρις να το φράξει δεν θα ειχαμε δρόμο να πάμε σπίτια μας.
    Τους ανθρώπους με την υπόθεση της πλατείας του Λυγιά έχουν που τους κοροιδευουν πόσα χρόνια. Αν θέλανε μπορούσαν να εχουν κλεισει το χωράφι και εμεις να σπάμε τα αυτοκίνητα μας από τον παλιόδρομο.
    Θα είναι ντροπή και αχαριστία για την Κοινότητα του Λυγιά αλλά και του Νεοκάστρου να βρεθεί έστω και ένα ψηφοδέλτιο αλλου συνσυασμού μέσα στην κάλπη που δεν θα έχει το όνομα του Ασημακόπουλου πάνω.
    Δημητρη καλή επιτυχια

  5. Τον Δημήτρη τον ξέρω από το πανεπιστήμιο και πραγματικά έιχε καταφέρει πολλά πράγματα για το καλό των φοιτητων.
    Ειχε καταφέρει να βγάλει κάρτα απεριορίστων διαδρομών για όλα τα λεωφορεία με 15 ευρω για 3 μήνες.
    Ειχα ασχοληθεί πολύ με το φαγητό της εστίας και πραγματικά απο κάποια στιγμή και μετά η εστία ειχε γίνει εστιατόριο.
    Και πολλά άλλα. Ποτε δεν ακουστηκε το παραμικρό για το ονομά του.
    Καθαρό, αξιόλογο και μορφωμένο παιδί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...