Ο Τζόνι Ντεπ αυτοσαρκάζεται για την απολογία του στον «Πόλεμο κατά των Τεριέ»

Ο Τζόνι Ντεπ αυτοσαρκάζεται για την απολογία του στον «Πόλεμο κατά των Τεριέ»

Κατηγορία

eri200
Δευτέρα 09/05/2016 – 18:48

depp

Με χιούμορ αντιμετωπίζει ο Τζόνι Ντεπ την δικαστική του περιπέτεια στην Αυστραλία που έμεινε στα χρονικά ως Πόλεμος Κατά Των Τεριέ.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας κατηγόρησε τον Ντεπ  και τη σύζυγό του, Άμπερ Χερντ ότι έφεραν λαθραία τα δύο σκυλιά τους ράτσας τεριέ, στη χώρα με το ιδιωτικό τους τζετ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ακόμη μιας περιπέτειας των Πειρατών της Καραϊβικής.

Χώρα με ιδιαίτερα αυστηρούς κανονισμούς καραντίνας για την πρόληψη ασθενειών όπως η λύσσα, η Αυστραλία ορίζει ότι όποιος επιθυμεί να φέρει τα κατοικίδια του οφείλει να υποβάλει αίτηση για χορήγηση άδειας τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την άφιξή του.

Οι Ντεπ και Χερντ αμέλησαν τη νομοθεσία και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Ευτυχώς για την Χερντ, καθώς εκείνη ήταν που έφερε τα κατοικίδια στη χώρα, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λόγω του πρότερου έντιμου βίου της.

Τότε, οι Ντεπ και Χερντ αναγκάστηκαν να απολογηθούν σε βίντεο, το οποίο  έγινε viral, καθώς οι δύο εμφανίζονται ως όμηροι που ικετεύουν για συγχώρεση.  «Οι Αυστραλιανοί είναι υπέροχοι και θερμοί άνθρωποι. Αν παραβιάσεις τους νόμους της χώρας θα σε ενημερώσουν γι’ αυτό», λένε στη βιντεοσκοπημένη απολογία τους.

Τρεις εβδομάδες μετά, όσοι παρευρίσκονται σε συνεντεύξεις τύπου του Τζόνι Ντεπ απολαμβάνουν μια συνέχεια στον ακήρυχτο πόλεμο κατά των τεριέ.

Σε εμφάνιση του στο Λονδίνο ο Τζόνι Ντεπ, με σοβαρότητα στο βλέμμα ζητάει συγγνώμη που δεν έφερε λαθραία τα σκυλιά του στην Αγγλία αλλά δεν έκανε κάτι τέτοιο «γιατί θα ήταν μια πολύ, πολύ κακή πράξη».

O Τζόνι Ντεπ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να απολογείται για τα τεριέ του όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Απολαύστε τον:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...