Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης στην Αμφιλοχία

Επίσκεψη στην Αμφιλοχία έκανε σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κος Κατσανιώτης Ανδρέας, συνοδευόμενος απο τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κο Νεκτάριο Φαρμάκη, και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κο Κώστα Σύρο.
Στην Αμφιλοχία ο Κος Κατσανιώτης έγινε δεκτός και είχε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Στην συνάντηση ήταν παρόν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κος Πρεβεζιάνος Γιάννης, η πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας Κα Σωτηρίου Μαρία,ο Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αμφιλοχίας Κος Γαλάνης Γιώργος υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι και γνωστοί.
Ο Κος Κατσανιώτης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία και τον εκλογικό του αγώνα  για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ενημερώθηκε για την πορεία του Συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΙΝΩΝ και τα Δημοτικά δρώμενα στην πόλη.
Το χαραχτηριστικό αυτής της συνάντησης ειναι το ενωτικό πνεύμα που επικρατούσε μεταξύ των παρευρισκομένων, όπως επίσης η βαθιά πίστη, το ασίγαστο πείσμα και η κρυφή ελπίδα για την διπλή νίκη τόσο στην Περιφέρεια όσο και στα τοπικά αυτοδιοικητικά του Δήμου Αμφιλοχίας ανοίγοντας νέα σελίδα με ελπίδα και αισιοδοξία .
Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον, και ο Κος Κατσανιώτης αναχώρησε .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://amfiloxia-blogs.blogspot.gr/


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...