Ο υπ.Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου στη Λεπενού

Συνεχίζοντας την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου, επισκέφτηκε τη Λεπενού, στις 15 Ιανουαρίου, όπου συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες της περιοχής.

Ο κ.Παπαγεωργίου επικέντρωσε τα πυρά του στην άδικη φορολόγηση του αγροτικού τομέα από την απερχόμενη κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι η δυσβάσταχτη φορολόγηση των αγροτικών τεμαχίων, μέσω του ΕΝΦΙΑ, είναι από μόνη της  αρκετή ώστε να αποτελέσει το κίνητρο στον αγροτικό πληθυσμό για την ανατροπή της κυβέρνησης. Τόνισε, δε, ότι ο αγροτικός κόσμος πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι μοναδική του επιλογή στις προσεχείς εκλογές, αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το πρόγραμμα προβλέπει την άρση όλης της άδικης φορολογικής λαίλαπας που οι κυβερνήσεις των μνημονίων έχουν επιβάλει τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, έδωσε έμφαση στην διεκδίκηση των αγροτικών δικαιωμάτων από τους ίδιους τους αγρότες, επισημαίνοντας ότι πάνω από τα μικροκομματικά συμφέροντα, οι αγρότες οφείλουν να βάλουν την ανάγκη για αλλαγή και ανατροπή, ενισχύοντας με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχεία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...