ΠΑΣΟΚ: Προβοκατόρικα τα περί δήθεν σύμπλευσης με ΝΔ

ΠΑΣΟΚ: Προβοκατόρικα τα περί δήθεν σύμπλευσης με ΝΔ
Η Χαρ. Τρικούπη επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να «καπελώσει» κομματικά τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει προβοκατόρικες και ανούσιες τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν σύμπλευση με τη Ν.Δ.
«Φαίνεται ότι η ψυχρολουσία της Κυριακής μετά τις πρόσκαιρες θριαμβολογίες οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανούσιες και προβοκατόρικες ανακοινώσεις», αναφέρει το κόμμα του Ευ. Βενιζέλου.

Όπως επισημαίνει «είναι γνωστό ότι στις περισσότερες περιφέρειες και σε πολλούς δήμους υπάρχει στον δεύτερο γύρο αντιπαράθεση υποψηφίων που προέρχονται από τον χώρο της ευρύτερης Δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης με τους υποψήφιους που έχουν το κομματικό χρίσμα της Ν.Δ.».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «όποιος βέβαια είναι εγκλωβισμένος διαρκώς στο “όνειρο” για την εξ εφόδου κατάληψη της εξουσίας και μόνον, αδυνατεί να κατανοήσει ότι υπάρχουν ικανοί, προοδευτικοί, αποτελεσματικοί και ενωτικοί Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που είναι αποδεκτοί από ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις».

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι «το χειρότερο όμως είναι ότι αυτός ο εγκλωβισμός και η αγωνία οδηγούν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένοχες “διαρροές” προς τα ΜΜΕ, που δημιουργούν κλίμα για συγχωροχάρτι στην ναζιστική και εγκληματική και ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».
Τέλος, διερωτάται «είναι τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε κανένα σχόλιο για την Χρυσή Αυγή το βράδυ του πρώτου γύρου, όπως έπραξαν άλλοι πολιτικοί αρχηγοί;».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...