ΠΑΣΟΚ: Φιάσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των υποβρυχίων

ΠΑΣΟΚ: Φιάσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση των υποβρυχίων
Για «φιάσκο» του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τη διευκρίνιση που δόθηκε σήμερα από τον Άρειο Πάγο, σχετικά με τον φάκελο που εστάλη στη Βουλή για την υπόθεση των υποβρυχίων, γεγονός που, που όπως λέει, έδωσε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για ενδεχόμενες ευθύνες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί λήξαν το θέμα, μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν.
Η αναφορά, της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, περί λάθους διατύπωσης στο κείμενο, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, χθες, δια του γραμματέα της ΚΟ, Παναγιώτη Ρήγα, έθεσε θέμα για τους αρμόδιους εισαγγελείς, που χειρίσθηκαν την υπόθεση.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν ότι ήταν επιβεβλημένη η άμεση αντίδραση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου (σσ: η κ. Γκουτζαμάνη ζήτησε γραπτές και προφορικές διευκρινήσεις από τους δύο εισαγγελείς), γιατί -όπως έλεγαν- η αντιφατική και ατυχής διατύπωση του αρχικού διαβιβαστικού εγγράφου των αντεισαγγελέων Πρωτοδικών (παρότι διορθώθηκε στο έγγραφο του αντεισαγγελέα του ΑΠ, Ν. Παντελή), επέτρεψε στον ΣΥΡΙΖΑ να επιδιώξει να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις μικροκομματικού χαρακτήρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι, «μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν ότι ούτε προκαταρκτική εξέταση έγινε, ούτε αξιολόγηση επί της ουσίας, αλλά απλή διαβίβαση των πρακτικών της Βουλής πίσω στη Βουλή, το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Άνθρακες ο θησαυρός του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα ακόμη φιάσκο. Ένα φτηνό διαδικαστικό τέχνασμα χωρίς περιεχόμενο».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...