Πάει για νέα «βόμβα» η Παρί – Τα δίνει όλα για Κριστιάνο – Το σενάριο που θέλει Νεϊμάρ στη Ρεάλ

Πάει για νέα «βόμβα» η Παρί – Τα δίνει όλα για Κριστιάνο – Το σενάριο που θέλει Νεϊμάρ στη Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, να κάνει το «μπαμ» των μεταγραφών αποκτώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «El Confidencial», o γαλλικός σύλλογος είναι έτοιμος να κάνει κίνηση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, για τον οποίο πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θέλει να φύγει από τη «βασίλισσα». 

Σημειώνεται ότι ο Ρονάλντο έχει ρήτρα ένα δισεκατομμύριο ευρώ στο συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους, ποσό το οποίο φυσικά όχι μόνο η Παρί, αλλά ουδείς άλλος σύλλογος μπορεί να πληρώσει. 

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, ώστε να συμφωνηθεί μια ικανοποιητική τιμή για αμφότερες και ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στο Παρίσι. 

Δεν αποκλείεται και το σενάριο να… παίξει στη συμφωνία και ο Νεϊμάρ, για τον οποίο επίσης γράφεται έντονα ότι μπορεί αργά ή γρήγορα να πάει στη Ρεάλ. 

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν εκτιμούν πως μπορούν να πείσουν τον Ρονάλντο ότι φτιάχνουν ένα πρότζεκτ στο οποίο μπορεί ο ίδιος να συμβάλει καθοριστικά με την παρουσία του.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316302-Paei-gia-nea-bomba-e-Pari-Ta-dinei-ola-gia-Kristiano-To-senario-poy-thelei-Neimar-ste-Real ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...