Πάλεψε η Ακαδημία…

ΑΕ ΤΡΥΦΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2-1

Αρνητικό σημείο στο παιχνίδι η ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλων της Τρύφου αλλά και του τερματοφύλακα της ομάδας που αμαύρωσαν με την συμπεριφορά έναν από τους κρισιμότερους  αγώνες των play off της Γ’ κατηγορίας

Στο αγωνιστικό κομμάτι μεγάλη νίκη πέτυχε η Τρύφου επί της Ακαδημίας Ναυπάκτου και βάζει φωτιά πλέον στη βαθμολογία της β’ φάσης, καθώς πέντε ομάδες διεκδικούν πλέον την άνοδο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στο πρώτο μέρος και στο 26’ από κόρνερ του Τσίκα, ο Γιαννόπουλος έκανε την ωραία ενέργεια από πλάγια, όμως το σουτ που έκανε, έφυγε έξω από το δοκάρι. Στο 29’ οι γηπεδούχοι απάντησαν με φάουλ του Καμαράδου από το κέντρο του γηπέδου, απέκρουσε προς στιγμήν ο Αντωνιάδης, όμως ο Τσιούνης έκανε την κεφαλιά και απέκρουσαν οι αμυντικοί.

Στο β’ μέρος η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν πλέον εμφανής και στο 64’ ο Τσιούνης, από πάσα του Τσιλιμαντού σούταρε πάνω από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιίασαν στο 73’, όταν από σέντρα του Τσίκα, ο Αντύπας έκανε το πολύ ωραίο εναέριο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παγώνοντας τους γηπεδούχους, πραγματοποιώντας το 0-1. Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση και σε λίγα λεπτά γύρισε το ματς τούμπα. Στο 75’ ο αγέραστος Μπακαδήμας εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Αντωνιάδης και ο Μπαρμπαρούσης που πήρε το ριμπάουντ, με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 79’ πάλι από φάουλ του Μπακαδήμα, ο Τσιλιμαντός με κεφαλιά έγραψε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Από την Τρύφου διακρίθηκαν οι Μπακαδήμας, Θεοδωρέλος και Τσιλιμαντός, ενώ από την Ακαδημία οι Αντύπας, Χαντζάρας και Γιαννόπουλος.

 

ΤΡΥΦΟΥ: Τατσέλος, Μπαρμπαρούσης, Παύλος Στ., Καμαράδος, Μπακαδήμας, Μπύρος, Παύλος Β., Παύλος Ε., Τσιούνης (65’ Στρουμπής Ξ.), Θεοδωρέλος, Τσιλιμαντός.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Αντωνιάδης, Δημητρόπουλος, Κασόλας, Σιαμάς, Πελέκης, Ράμμος, Πετσίνης, Αντύπας, Χαντζάρας, Γιαννόπουλος, Τσίκας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί που σας πληροφόρησαν σας τα είπαν λάθος… πολύ κακή η διαιτησία του κ. Πατρόπουλου που δεν προστάτευσε καθόλου τους ποδοσφαιριστές της Ναυπάκτου απο το αντιαθλητικό και βρώμικο παιχνίδι των αντιπάλων!!! Επίσης δεν κατέγραψε ως όφειλε στο φύλλο αγώνα οτι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου κυνήγησαν και χτύπησαν γονείς από τη Ναύπακτο με τη λήξη του αγώνα. Απαράδεκτη η συμπεριφορά και η ”φιλοξενία” καθώς και η διαιτησία.

  2. Συγνωμη βρε φιλοι της Ακαδημιας που αδικηθηκατε απο την διατησια. Πεντε καρτες πηραμε εμεις καμια εσεις. Μια που φωναζατε εκτος γηπεδου οτι τραβαγατε βιντεο για βαλτε να δουμε τα γκολ και τις αμφισβιτουμενες φασεις (που δεν υπαρχουν αφου ηταν ενα καλο και καθαρο παιχνιδι) καθως και που παιξαμε σκληρα. Τωρα εαν εκτοσ γηπεδου υπηρχαν και 2-3 θερμοαιμοι ΔΥΣΤΗΧΩΣ υπαρχουν και αυτοι που δεν θελω να τους χαρακτηρισω αλλιως ζηταμε συγνωμη

  3. Μπράβο σας!!!!!αν δεν μπορείτε σε ένα χωριό λίγων κατοίκων να περιθωριοποιήσετε 2-3 ανεγκέφαλους τότε μάλλον εθελοτυφλείτε!!! Συγχαρητήρια για την παιδία και την ανατροφή που έχετε δώσει κ συνεχίζεται να δίνεται στους ποδοσφαιριστές σας με τις δηλώσεις σας! Όσο για τα σχόλια του αγώνα μάλλον βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο!

  4. πειτε στον Τσιλμαντο πως δεν θα περασει καλα αν παιξει παλι με την ομαδα της ακαδημιας.απλα και κατανοητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...