Πάνω από 1150 αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές από το υπουργείο Υποδομών

Πάνω από 1150 αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές από το υπουργείο Υποδομών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι αυτοψίες των τεχνικών κλιμακίων, στα πλημυρισμένα κτήρια, της δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι διενεργηθείσες αυτοψίες στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και στη Δ.Ε της Νέας Περάμου, από τα  εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια (120 μηχανικοί) του Υπουργείου έχουν φτάσει τις 1154 μέχρι και την Κυριακή.

Αναλυτικά:

Στο  Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας  διενεργήθηκαν 925 αυτοψίες συνολικά. Τα  733  από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης.

Συγκεκριμένα:  588  κατοικίες, 67 επαγγελματικοί χώροι, 5 δημόσια κτίρια και 73 αποθήκες – υπόγεια.

Στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν 229 συνολικά αυτοψίες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, τα 222 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί  και  χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 142 κατοικίες, 30 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια  και  48  αποθήκες – υπόγεια. Οι αυτοψίες, από το σύνολο των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/310330-Pano-apo-1150-aytopsies-stis-plegeises-perioches-apo-to-ypoyrgeio-Ypodomon ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...