Πάτρα: Εντοπίστηκε ο άνδρας που απειλούσε να πέσει από την Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης»

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:32

Εντοπίστηκε ο νεαρός άνδρας που απειλούσε ότι θα φτάσει στην Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» προκειμένου να θέσει τέλος στην ζωή του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο Κάστρο του Ρίου και μαζί του βρίσκεται ο πατέρας του ο οποίος προσπαθεί με την συνδρομή της αστυνομίας να τον ηρεμήσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άνδρας έφυγε απο το σπίτι του σε έξαλλη κατάσταση αναφέροντας ότι θα πάει να πέσει απο την Γέφυρα.

Αμεσα σε κατάσταση σόκ οι γονείς του ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα. είχαν ενημερωθεί και οι υπεύθυνοι της Γέφυρας, ενώ υπήρχαν αστυνομικοί και στις σκάλες αναμένοντας τον νεαρό.

Τελικά αυτός εντοπίστηκε να είναι σώος στην υγεία του αλλά σε ταραχώδη ψυχολογική κατάσταση.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:01

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. αυτή την ώρα για τον εντοπισμό άνδρα ο οποίος φεύγοντας απο το σπιτι του απείλησε πως θα μεταβεί στην Γεφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» προκειμένου να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έφυγε απο το σπίτι του λέγοντας ότι θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του. Άμεσα η οικογένεια του εμνημέρωσε της Ελληνική Αστυνομία, άνδρες της οποίας έχουν τεθεί σε «συναγερμό» για τον εντοπισμό του και την αποτροπή του απονενοημένου διαβήματος.

Δεν διαθέτει μεταφορικό μέσο και εικάζεται ότι θα προσεγγίσει το σημείο είτε με τα πόδια είτε με μέσο μαζικής μεταφοράς.

patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...