Πάτρα: Επεισόδια στο κέντρο – Έπεσαν μολότοφ και κάηκαν κάδοι – Άνοιξαν οι δρόμοι – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

19.53: Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια όταν ομάδα αναρχικών, στο τέλος της πορείας για τον Παύλο Φύσσα, έριξαν βόμβες μολότοφ και έβαλαν φωτιά σε κάδους στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, στην Κορίνθου.

Αυτή την ώρα, όλοι έχουν αποχωρήσει από την πλατεία Γεωργίου και η Κορίνθου δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία, από την Γούναρη μέχρι και την Πατρέως. Ωστόσο, το τμήμα από Πατρέως μέχρι Ερμού παραμένει κλειστό καθώς στο οδόστρωμα υπάρχουν σπασμένα γυαλιά.

Στην κυκλοφορία δίνεται και η Μαιζώνος από το ύψος της Καρόλου.

Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή.

19.34: Επεισόδια αυτή την ώρα στην οδό Κορίνθου μεταξύ Ερμού και πλατείας Γεωργίου. Ομάδα ατόμων με κουκούλες πέταξε βόμβες μολότοφ και έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, η οποία απάντησε στις μολότοφ με ρίψη δακρυγόνων.

Η πορεία έχει ολοκληρωθεί και μία ομάδα αποκόπηκε από αυτή.

19.25: Στην οδό Κορίνθου βρίσκεται αυτή την ώρα η πορεία, αφού προηγουμένως πέρασαν από την οδό Γούναρη. Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή, εάν και μέχρι ώρας όλα έχουν κυλήσει ήρεμα.

19.10: Επί της οδού Μαιζώνος βρίσκεται η πορεία αυτή την ώρα. Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την πλατεία Γεωργίου, κατευθύνθηκαν μέσω της Κορίνθου μέχρι τη Ζαΐμη και έστριψαν στη Μαιζώνος.

Αυτή την ώρα οι δρόμοι είναι κλειστοί.

thebest.gr

19.00: Ξεκίνησε η πορεία, η οποία κατευθύνεται από την Κορίνθου προς την οδό Ερμού.

Διακριτική είναι η παρουσία των αστυνομικών και των στελεχών της Τροχαίας.

18.50: Συνεχίζει να συγκεντρώνεται ο κόσμος στην πλατεία Γεωργίου για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Νωρίτερα μια ομάδα ατόμων με κράνη και σημαίες βρέθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, κοντά στα γραφεία της «Ελληνικής Λύσης», τα οποία δέχθηκαν επίθεση, μάλλον από κροτίδα.

Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική.

18.24: Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Πάτρα η συγκέντρωση για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Ο κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην πλατεία Γεωργίου για να συμμετάσχει στην αντιφασιστική δράση.

Επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...