Πακιστάν: 23 άτομα πέθαναν από δηλητηριασμένα γλυκά

Πακιστάν: 23 άτομα πέθαναν από δηλητηριασμένα γλυκά

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 25/04/2016 – 22:30

Πακιστάν: 23 άτομα πέθαναν από δηλητηριασμένα γλυκά

Θρίλερ, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από την ίδια οικογένεια, αλλά και φιλικά πρόσωπα εξαιτίας δηλητηριασμένων γλυκών, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στην επαρχία Πουνσάμπ.

Το πρωτοφανές, όσο και μυστήριο συμβάν, το οποίο χρίζει εμπεριστατωμένης έρευνας από τους ειδικούς της αστυνομίας, καθώς θεωρείται απίθανο να πρόκειται για λάθος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλος της οικογένειας οργάνωσε γιορτή για τη γέννησης ενός παιδιού. Στο Πακιστάν οι οικογένειες απαριθμούν δεκάδες μέλη και ως εκ τούτου, στο σπίτι του εορτάζοντα υπήρχαν εκατοντάδες συγγενείς, αλλά και φίλοι. Μόλις μοιράστηκαν τα γλυκά, άρχισαν να προβλήματα. Αποτέλεσμα; 23 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ συνολικά πάνω από 70 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εμφανή συμπτώματα δηλητηρίασης.

Οι 12 από τους 23 νεκρούς ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Μεταξύ τους ήταν ο άνδρας που μοίρασε τα γλυκά, εφτά από τα αδέρφια του, δύο ανιψιές του και ένας ανιψιός του. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι 52 συγγενείς και φίλοι.

Τα γλυκά είχαν αγοραστεί από έναν φούρνο σο κοντινό σημείο και όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, εμπεριείχαν ένα εξαιρετικά δυνατό φυτοφάρμακο σε μεγάλες δόσεις

Πηγή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...