Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η… παγίδα στους διακανονισμούς – Δεν υπογράφουν οι παίκτες – Οι τρεις προσφυγές της Δευτέρας

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η… παγίδα στους διακανονισμούς – Δεν υπογράφουν οι παίκτες – Οι τρεις προσφυγές της Δευτέρας

Ο Γενς Βέμερ έκανε την αρχή αυτή την εβδομάδα, όμως δεν είναι ο μόνος… Οι επόμενες ημέρες έχουν αρκετές εκδικάσεις για τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ που έχει δύσκολο έργο.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ θα εκδικάσει τη Δευτέρα (11/12) τις προσφυγές των Σεμπαστιάν Λέτο, Μλάντεν Πέτριτς και Χρήστου Μπούρμπου.

Ο Αργεντινός απαιτεί την καταβολή 181.000 ευρώ, ο Κροάτης 200.000 ευρώ και ο Έλληνας αμυντικός ζητεί 55.000 ευρώ.

Οι τρεις υποθέσεις δεν θα τελεσιδικήσουν αμέσως, αλλά σύντομα θα προστεθούν στο οικονομικό “βάρος” που έχει ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και ρυθμισμένες, η διοίκηση δεν έχει τα ανάλογα έσοδα για να ανταποκριθεί…

Τέλος, οι Στάθης Ταυλαρίδης και Ράσμους Τελάντερ αναμένουν την εξόφληση τους, διαφορετικά θα προσφύγουν ξανά στην ΕΠΟ. Οι δύο αμυντικοί δείχνουν συμβιβαστική διάθεση, αλλά όχι για πολύ καιρό…

Στο θέμα των διακανονισμών που έχουν προταθεί στους παίκτες, ακόμα δεν έχει γίνει μια ομαδική συζήτηση στο “Γ. Καλαφάτης” για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής αλλά όπως προκύπτει από τις έως τώρα συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια ανάμεσα στους παίκτες του τριφυλλιού δεν είναι διατεθειμένοι να τους υπογράψουν, κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι λόγοι που προβληματίζουν τους πράσινους είναι οι εξής και πάντα σε σχέση με όσα είχαν ακούσει πριν από δέκα μέρες από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Με βάση τον διακανονισμό που έχουν στα χέρια τους οι πράσινοι η αποπληρωμή θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου καθώς η δόση της Αλ Αΐν θα καταβληθεί στο τριφύλλι στις 31 Ιανουαρίου. Κάτι το οποίο όμως δεν γνώριζαν οι παίκτες του τριφυλλιού μέχρι να πάρουν στα χέρια τους τα χαρτιά των διακανονισμών. Καθώς έως τότε ήξεραν πως θα πάρουν κάποια χρήματα τον Ιανουάριο αλλά όχι το πότε.

Αυτό όμως σημαίνει δυο πράγματα. Αρχικά ότι στις 31 Γενάρη θα έχει λήξει και η προθεσμία καταβολής από πλευράς πράσινων της δόσης του Δεκεμβρίου. Άρα όλοι οι παίκτες θα είναι μέσα μιάμιση δόση.

Επίσης υπογράφοντας αυτό το χαρτί αποδέχονται πως το τριφύλλι δεν τους οφείλει και άρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου. Δηλαδή θα περάσει όλη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα αν θέλουν να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος στο τριφύλλι ότι η Αλ Αΐν θα φανεί απολύτως συνεπής στη πληρωμή της και δεν υπάρξει μια καθυστέρηση που θα πάει πίσω και τη πληρωμή των παικτών του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312875-Panathenaikos-Ayte-einai-e-pagida-stoys-diakanonismoys-Den-ypographoyn-oi-paiktes-Oi-treis-prosphyges-tes-Deyteras ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...