Παναθηναϊκός – Μακάμπι στον Stoiximan με 0% γκανιότα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 22:00 (NERIT) την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Stoiximan.gr, μεγάλος χορηγός της πράσινης ΚΑΕ προσφέρει τον αγώνα με Ο% γκανιότα. Διαβάστε το αναλυτικό στοιχηματικό preview από το Betarades.gr και δείτε τις αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximan.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πάρα πολύ άνετα βρέθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΤΟΡ-16 από τον όμιλο C. Προκρίθηκε ως τρίτος με ρεκόρ με ρεκόρ 5-5 και η πρόκρισή του είχε καθαρίσει από την έβδομη αγωνιστική που νίκησε την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ. Καλύτερες στιγμές του Παναθηναϊκού στην φάση των ομίλων ήταν οι δύο σερί νίκες εντός έδρας επί Ούλκερ και Αρμάνι με 90-71 και 90-63 αντίστοιχα. Στον τελευταίο του αγώνα ηττήθηκε εντός από την Μπαρτσελόνα με 67-80 σε έναν αγώνα που ήταν αδιάφορος βαθμολογικά. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην πρώτη φάση ήταν ο Σλότερ με 12.7 πόντους ανά παιχνίδι.
Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη του φετινή ήττα στην Ελλάδα, με 81-75 στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-1 με έναν αγώνα λιγότερο.
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Η Μακάμπι αγωνίστηκε στον όμιλο Β της φάσης των ομίλων και τερμάτισε δεύτερη με ρεκόρ 7-3. Πολύ εύκολη ήταν η πρόκρισή της αφού απείχε τρεις νίκες από τις Μάλαγα και Άλμπα. Η Μακάμπι ήταν πολύ αποτελεσματική εκτός έδρας αφού ηττήθηκε μόνο μια φορά στη Μόσχα. Καλύτερές της εμφανίσεις ήταν σε Βερολίνο και Μάλαγα όπου επικράτησε των Άλμπα και Ουνικάχα αντίστοιχα εύκολα. Οι χειρότερες εμφανίσεις της Μακάμπι ήταν τα δύο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ που υπέστη δύο συντριβές, 99-80 στη Μόσχα και 61-84 στο Τελ Αβίβ. Πρώτος σκόρερ της Μακάμπι στην φάση των ομίλων ήταν ο Ντέβιν Σμιθ με 16.8 πόντους ανά παιχνίδι.
Την εβδομάδα μετά το τέλος των ομίλων η Μακάμπι έδωσε δύο παιχνίδια στο Ισραήλ, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο (φάση των 16). Νίκησε 87-100 στην έδρα της Χολόν και 60-97 στην έδρα της Χάποελ Αφούλα αντίστοιχα.
Η Μακάμπι άφησε ελεύθερο τον Άλεξ Μάριτς και στην θέση του πήρε τον Τζο Αλεξάντερ.
Εκτίμηση: Σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα από δύο τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν τα φόντα να προκριθούν από τον όμιλο Ε αρκεί να καταφέρουν να υποσκελίσουν τις Ζαλγκίρις, Γαλατασαράι, Ερυθρό Αστέρα και Άλμπα. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν μπορούν να αποκλειστούν ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε να εκμεταλλευθεί την έδρα του, όπως στον πρώτο γύρο όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Το σύνολο των παιχτών είναι διαθέσιμοι για τον κόουτς Ιβάνοβιτς και πιθανότατα δεν θα προσπαθήσει να σπάσει το ρυθμό και να πάει σε αργό τέμπο αλλά να νικήσει με την επίθεση. Η Μακάμπι ήταν πολύ καλύτερη στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρώτου γύρου οπότε είναι πολύ επικίνδυνη και απόψε. Λόγω πρεμιέρας δεν ασχολούμαστε με νικητή, που πάντως ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Επιλογή το Over 151.5 αφού ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικά γρήγορος στα εντός έδρας παιχνίδια. Επιπλέον η Μακάμπι βγάζει φωτιές επιθετικά τις τελευταίες εβδομάδες με 82 πόντους στην Τσεντεβίτα, 81 εναντίον της Μάλαγα, 118 εναντίον της Ζιόνα στο Ισραήλ, 100 εναντίον της Χολόν και 97 εναντίον της Αφούλα.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...