Παπαθανάσης – Λουκόπουλος ΜΑΖΙ !!!

Την ευκαιρία να απολαύσουν ΜΑΖΙ το γαιτανάκι της Σκάλας από το ίδιο τραπέζι είχαν οι δύο συνδυασμοί χθες στο πανηγύρι του τοπικού διαμερίσματος.

Η παράταξη Παπαθανάση έφθασε στο χώρο αργότερα από τις υπόλοιπες παρατάξεις οι οποίες είχαν ήδη εγκατασταθεί στα τραπέζια τους με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται τραπέζι έτσι όπως θα έπρεπε και στο σημείο που θα έπρεπε γι’αυτούς.

Αποτέλεσμα ήταν η παρέα του Τάκη Λουκόπουλου να “κάνει χώρο” και να δεχτεί την παρέα Παπαθανάση με αποτέλεσμα να γίνει μια πολύ μεγάλη συντροφιά.

-Αναμφίβολα πάντως μαθήματα δημοσίων σχέσεων παρέδωσε ο Θ.Παπαθανάσης που με την άφιξή του στο πανηγύρι είχε κάτι να πει με τους περισσότερους.Εξ’ου και άργησε να καθήσει στη θέση του.

-Πολλές ήταν οι στιγμές που “αντίπαλοι δημοτικοί σύμβουλοι” γύριζαν τις πλάτες τους και τα έλεγαν.Αυτός που δεν γύρισε καθόλου να ανταλλάξει μία κουβέντα ήταν ο Α.Κοτσανάς.

Ποιον είχε πίσω του;Τη Μ.Ζιαμπάρα.

-Αυτοί πάντως που κρατούσαν τις αποστάσεις και έστεκαν φρουροί  ανάμεσα στις δύο παρατάξεις στο ίδιο τραπέζι από τη μια πλευρά ήταν ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και από την απέναντι πλευρά ο Ανδρέας Κοτσανάς.

Στις υπόλοιπες δύο παρατάξεις τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα,με τη συντροφιά της δημοτικής αρχής και την παράταξη Γούλα.

Λέτε να έσμιξαν οι δύο παρατάξεις (Παπαθανάση – Λουκόπουλου) για να δοκιμάσουν αν μπορούν να μεθούν από το ίδιο ποτήρι της νίκης (ας πούμε);

Θα δούμε στην πορεία !!!!

DSC00610

DSC00612 DSC00613 DSC00614

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι κοινωνικοποιούνται προεκλογικά. Του χρόνου το γαιτανάκι της Σκάλας θα έχει τους μισούς επισκέπτες και οι υποψήφιοι θα επιστρέψουν στο “κόσμο” τους…
    Ρε είδα ανθρώπους που δε ανταλλάσσαμε κουβέντα, να σηκώνονται να με χαιρετάνε λες και κάναμε μαζί φαντάροι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...