Παπανάτσιου: Δεν διαγράφεται καμία λίστα – Θα ελεγθούν όλοι

Παπανάτσιου: Δεν διαγράφεται καμία λίστα – Θα ελεγθούν όλοι

«Δεν διαγράφεται καμία λίστα από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά χρήσεις. Για εκείνους που είναι στη λίστα Λαγκάρντ, ο έλεγχος συνεχίζεται στις χρήσεις που δεν είναι διαγεγραμμένες με τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Η φορολογική αρχή μπορεί να στείλει τις υποθέσεις στον οικονομικό εισαγγελέα» δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, σημειώνοντας ότι «δεν έχει διαγραφεί κανένα όνομα από καμία λίστα, ούτε θα διαγραφεί».
Αναφερόμενη στην απόδοση του ελέγχου, η υφυπουργός υποστήριξε ότι «αυτοί κρατούσαν στο συρτάρι τις υποθέσεις επί χρόνια, όταν αναλάβαμε είχαν βεβαιώσει μόλις 24 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή, από τους ελέγχους στις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς και εμβασμάτων εξωτερικού, έχει ξεκινήσει ένας πολύ μεγάλος έλεγχος σε 3.500 υποθέσεις. Έχουν ολοκληρωθεί περίπου 2.000 υποθέσεις κι έχουν βεβαιωθεί 919 εκατ. ευρώ, από τα οποία έχουν εισπραχθεί ήδη περίπου 107 εκατ. ευρώ.

Για τα υπόλοιπα γίνονται οι νόμιμες διαδικασίες που υπάρχουν, μετά από προσφυγές κλπ» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» η κ. Παπανάτσιου.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/337280-Papanatsioy-Den-diagraphetai-kamia-lista-THa-elegthoyn-oloi ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...